اکسیوس: نتانیاهو قرار است چهارشنبه آینده با ترامپ دیدار و درباره مذاکرات با ایران گفتوگو کند
دفتر نخستوزیر اسرائیل اعلام کرد بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، قرار است چهارشنبه آینده در واشنگتن با دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، دیدار کند و درباره مذاکرات با ایران گفتوگو کند
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ اکسیوس از دیدار نتانیاهو با ترامپ در چهارشنبه آینده درباره مذاکرات با ایران خبر داد.
اکسیوس نوشت: دفتر نخستوزیر اسرائیل اعلام کرد بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، قرار است چهارشنبه آینده در واشنگتن با دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، دیدار کند و درباره مذاکرات با ایران گفتوگو کند.
این رسانه افزود: دفتر نخستوزیری اسرائیل در بیانیهای اعلام کرد نتانیاهو «بر این باور است که هرگونه مذاکرهای باید شامل محدودیت بر موشکهای بالستیک ایران و پایان دادن به حمایت ایران از محور خود باشد.»
یک مقام کاخ سفید گفت که این نتانیاهو بود که درخواست کرد سفرش به کاخ سفید یک هفته زودتر از برنامه اولیه انجام شود و این چهارشنبه آینده با رئیسجمهور دیدار کند