پیام تسلیت نخست‌وزیر پاکستان در پی ترور آیت‌الله خامنه‌ای

«شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، هم‌دردی دولت و ملت این کشور با ملت ایران در پی شهادت رهبر انقلاب اسلامی را ابراز کرد.

پیام تسلیت نخست‌وزیر پاکستان در پی ترور آیت‌الله خامنه‌ای

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس در پی شهادت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی نوشت: «دولت و مردم پاکستان در لحظات غم و اندوه مردم ایران همدردی کرده و عمیق‌ترین تسلیت‌ها را به مناسبت شهادت حضرت آیت‌الله "سید علی خامنه‌ای" ابراز می‌کنند.»

 

شهباز شریف گفت: «پاکستان همچنین نگرانی خود را نسبت به نقض هنجارهای حقوق بین‌الملل اعلام می‌کند. این یک سنت دیرینه است که سران دولت‌ها نباید هدف قرار گیرند.»

شهباز شریف در ادامه بیان کرد: «ما برای روح این مرحوم دعا می‌کنیم. امیدواریم خداوند متعال به مردم ایران صبر و قدرت عطا کند تا این فقدان جبران‌ناپذیر را تحمل کنند.»

ارسال نظر