ادعای ترامپ: اگر ایران جریان نفت در تنگه هرمز را متوقف کند، آمریکا ۲۰ برابر سختتر ضربه خواهد زد تا بازسازی ایران بهعنوان یک کشور عملاً غیرممکن شود
رئیسجمهور آمریکا در تازهترین پست خود در شبکه اجتماعی تروث سوشیال نوشت: «اگر ایران کاری کند که جریان نفت را در تنگه هرمز متوقف کند، ایالات متحده آمریکا با ضرباتی به آنها پاسخ خواهد داد که ۲۰ برابر سختتر از آن چیزی است که تا کنون متحمل شدهاند. علاوه بر این، اهداف ساده و بهراحتی قابل نابودی را منهدم خواهیم کرد که بازسازی ایران را بهعنوان یک کشور عملاً غیرممکن میسازد؛ مرگ، آتش و خشم بر آنها حاکم خواهد شد.»
به گزارش سایت دیدهبان ایران، دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا بامداد سهشنبه ۱۹ اسفند (به وقت ایران) در پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشیال نوشت:
«اگر ایران کاری کند که جریان نفت را در تنگه هرمز متوقف کند، ایالات متحده آمریکا با ضرباتی به آنها پاسخ خواهد داد که ۲۰ برابر سختتر از آن چیزی است که تا کنون متحمل شدهاند.
علاوه بر این، اهداف ساده و بهراحتی قابل نابودی را منهدم خواهیم کرد که بازسازی ایران را بهعنوان یک کشور عملاً غیرممکن میسازد — مرگ، آتش و خشم بر آنها حاکم خواهد شد — اما امیدوارم و دعا میکنم که این اتفاق نیفتد!
این یک هدیه از طرف ایالات متحده آمریکا به چین و تمام کشورهایی است که بهطور گسترده از تنگه هرمز استفاده میکنند. امیدوارم این ژستی باشد که عمیقاً مورد قدردانی قرار گیرد.
از توجه شما به این موضوع متشکرم!
رئیسجمهور دونالد جی. ترامپ»
