فرانسه از اعزام ناو هواپیمابر به دریای سرخ خبر داد
وزارت دفاع فرانسه از اعزام ناو هواپیمابر شارل دوگل به دریای سرخ و خلیج عدن برای آماده شدن جهت ماموریت آینده جهت بازگرداندن کشتیرانی آزاد در تنگه هرمز خبر داد.
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ وزارت دفاع فرانسه از اعزام ناو هواپیمابر شارل دوگل به دریای سرخ و خلیج عدن برای آماده شدن جهت ماموریت آینده جهت بازگرداندن کشتیرانی آزاد در تنگه هرمز خبر داد.
این وزارتخانه اعلام کرد که این ناو هواپیمابر و کشتیهای همراه آن امروز از کانال سوئز عبور کرده و به سمت جنوب دریای سرخ حرکت خواهند کرد.
استقرار این ناو بخشی از یک ابتکار عمل گستردهتر و چندملیتی به رهبری بریتانیا و فرانسه با هدف بازگشایی این آبراه کلیدی است.
در آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل با ایران، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، در ابتدا ناو هواپیمابر شارل دوگل را به عنوان یک اقدام دفاعی به شرق مدیترانه و دریای سرخ اعزام کرد.