وزرای خارجه و دفاع ترکیه، پاکستان و عربستان گردهم می‌آیند / احتمالا طرف‌ها درباره تقویت توانمندی‌های دفاعی گفت‌و‌گو کنند

اولین نشست کمیته مشترک ائتلاف مکه با حضور وزرای دفاع، خارجه و فرماندهان ارشد ترکیه، پاکستان و عربستان سعودی، فردا در استانبول برگزار می‌شود.

وزرای خارجه و دفاع ترکیه، پاکستان و عربستان گردهم می‌آیند / احتمالا طرف‌ها درباره تقویت توانمندی‌های دفاعی گفت‌و‌گو کنند

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ اولین نشست کمیته مشترک ائتلاف مکه با حضور وزرای دفاع، خارجه و فرماندهان ارشد ترکیه، پاکستان و عربستان سعودی، فردا در استانبول برگزار می‌شود.

مقامات ارشد ترکیه، عربستان سعودی و پاکستان قرار است روز دوشنبه در استانبول گرد هم بیایند تا نخستین نشست کمیته مشترک توافق دفاعی سه کشور موسوم به «توافق دفاعی مشترک مکه» را برگزار کنند.

 

یک منبع وزارت خارجه ترکیه با اعلام این خبر به رویترز گفت وزیران خارجه و دفاع و همچنین رؤسای ستاد نیروهای مسلح سه کشور در این نشست حضور خواهند داشت.

 

ترکیه، عربستان و پاکستان هفتم اوت (۱۶ مرداد) در شهر مکه توافق دفاعی مشترکی را به امضا رساندند. بر اساس این توافق، سه کشور متعهد شده‌اند همکاری‌های دفاعی و امنیتی خود را تقویت کنند و در برابر تهدیدات مشترک، سازوکارهایی برای افزایش بازدارندگی جمعی ایجاد کنند.

ارسال نظر