ترامپ: ما به دنبال مذاکره با ایران نیستیم/ کاری بسیار فراتر از یک توافق هسته‌ای انجام می‌دهم

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ضمن رد هر گونه مذاکره بر اساس تفاهم نامه اخیر با دولت ایران گفت: ما به دنبال مذاکره با ایران نیستیم، و احتمالا مذاکره‌ای ممکن است صورت گیرد، من کاری بسیار فراتر از یک توافق هسته‌ای انجام می‌دهم. مسائل بسیار بیشتری از مسائل هسته‌ای وجود دارد.

ترامپ: ما به دنبال مذاکره با ایران نیستیم/ کاری بسیار فراتر از یک توافق هسته‌ای انجام می‌دهم

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ ترامپ ضمن رد مذاکره با ایران در آستانه انتخابات آمریکا، امروز (چهارشنبه به وقت محلی) در جمع خبرنگاران همچنین وعده داد که قیمت نفت که اکنون به دلیل تجاوز علیه ایران به شدت در حال افزایش است، پس از انتخابات میاندوره‌ای در سوم نوامبر 2026 (12 آبان ماه 1405) کاهش یابد.

وی در پاسخ به اینکه مدعی شد: «آنها به‌ شدت تلاش می‌کنند بر انتخابات تاثیر بگذارند تا گروهی ضعیف روی کار بیاید، آنها را به حال خود رها کند و اجازه دهد به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»

رییس جمهوری آمریکا ادعا کرد: «تمام چیزی که آنها (ایران) می‌خواهند، سلاح هسته‌ای است. فکر می‌کنم این جنگ بلافاصله پس از انتخابات پایان خواهد یافت.»

خبرنگاری از ترامپ درباره حملات زیاد در تنگه هرمز سوال کرد که او مدعی شد: «این حملات توسط ما انجام شده است. شما شاهد حملات بسیار بیشتری خواهید بود.»

رییس جمهوری آمریکا در ادامه ادعا کرد: «ما به دنبال مذاکره با ایران نیستیم. ممکن است مذاکره‌ای اتفاق بیفتد اما این چیزی نیست که ما به دنبال آن باشیم.»

وی مدعی شد: «در ابتدا می‌خواستم توافقی انجام دهم اما اکنون به دنبال آن نیستیم. شاید مذاکراتی انجام شود اما این چیزی نیست که در حال بررسی آن باشیم.»

ترامپ در حالی که از عدم مذاکره با ایران سخن می‌گوید، ادعا کرد: «من خیلی فراتر از یک توافق هسته‌ای پیش می‌روم. موضوعات بسیار بیشتری از مساله هسته‌ای وجود دارد.»

رییس جمهوری آمریکا مدعی شد: «ما قطعا توافق هسته‌ای را خواهیم داشت و این موضوع 99.9 درصد قطعی است، اما مسائل بسیار دیگری نیز روی میز خواهد بود.»

 

ارسال نظر