کد خبر: 235294
A

ثبت دمای ۵۲ درجه در استان بوشهر

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: در شبانه‌روز گذشته دمای هوا در شهرهای اهرم و خورموج مراکز شهرستان های تنگستان و دشتی به ۵۲ درجه و در برازجان مرکز دشتستان به ۵۰ درجه سانتیگراد رسید.

ثبت دمای ۵۲ درجه در استان بوشهر

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، پیام مساعدی روز جمعه افزود: سایر شهرهای استان نیز بیشینه دمایی بین ۴۰ تا ۴۶ درجه را تجربه کردند.

وی بیان کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که امروز (جمعه) در برخی ساعات، سرعت وزش باد در سواحل شمالی و مرکزی استان افزایش می‌یابد و در بخش‌های جنوبی نیز احتمال افزایش ابر و وقوع ناپایداری‌های موقت جوی وجود دارد.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود در ۲۴ ساعت آینده آسمان استان صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی و گاهی وزش باد باشد و در مناطق جنوبی افزایش ابر و فردا در برخی نقاط مه صبحگاهی رخ دهد.

مساعدی افزود: در مدت یاد شده جهت وزش باد جنوب‌غربی تا جنوب‌شرقی و سرعت باد در بخش‌های شمالی و مرکزی بین ۱۰ تا ۳۴ و گاهی تا ۴۴ کیلومتر در ساعت و در مناطق جنوبی ۱۰ تا ۳۰ و گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت پیش‌بینی می‌شود.

وی تصریح کرد: در ۲۴ ساعت آینده ارتفاع موج دریا امروز ۳۰ تا ۹۰ و گاهی ۱۲۰ سانتی‌متر و در برخی ساعت‌ها در سواحل شمالی و مرکزی استان ۶۰ تا ۱۲۰ و گاهی ۱۵۰ سانتی‌متر خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر اظهار کرد: فردا در بندر بوشهر زمان جزر اول دریا ساعت ۰۶:۵۵، مد دریا ساعت ۱۱:۵۵ و جزر دوم ساعت ۱۷:۳۶ خواهد بود.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر