کد خبر: 134195
A

رئیس پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه تهران: افزایش ظرفیت رشته دندانپزشکی خلاف قانون و آسیب‌زا است

رضا مسائلی رئیس پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: راه ارتقاء سلامت دهان و دندان در کشور افزایش تعداد دندانپزشک نیست و باید بیمه‌ها پا به عرصه بگذارند.

رئیس پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه تهران: افزایش ظرفیت رشته دندانپزشکی خلاف قانون و آسیب‌زا است

به گزارش سایت دیدبان ایران؛ رضامسائلی رئیس پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه تهران درباره افزایش پذیرش سالانه تا ٣٠ درصد دانشجوی دندانپزشکی به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه که در بخش خصوصی فعالیت درمانی نمی‌کنند، گفت: به تازگی یکی از کمیته‌های فرعی شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیمی درباره افزایش ظرفیت دندانپزشکی گرفته است که این طرح خلاف قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب ٢٨ فروردین ٩۵ مجلس و خلاف قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب ٣٠ شهریور ١٣٩٢ است.

او گفت: مجلس شورای اسلامی در قوانین مذکور تعیین کرده است که شورای عالی انقلاب فرهنگی در چه حیطه‌هایی می‌تواند ورود کند و آن حیطه هم به صورت کلی است و نه جزئی. بر اساس قانون، شورای عالی انقلاب فرهنگی نمی‌تواند خلاف نظر کارشناسی دستگاه تخصصی ذی ربط تصمیم درباره افزایش ظرفیت یک رشته تخصصی بگیرد.

به استناد نص صریح قانون تعیین ظرفیت دانشجو از وظایف شورای سنجش و پذیرش دانشجو است؛ بنابراین کمیته فرعی نقشه جامع علمی، شورای انقلاب فرهنگی عملا تصمیمات شورای سنجش را ملغی اثر کرده است.

او گفت: اگر قرار بود شورای انقلاب فرهنگی ظرفیت پذیرش سالیانه را تعیین کند؛ پس اساسا چرا مجلس شورای اسلامی به تصویب قانون خاص در این حیطه پرداخته است؟

رئیس پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: جا دارد که هیئت عالی حل اختلاف و تنظیم روبط قوا به موضوع ورود و تعیین تکلیف کند؛ زیرا تصمیمات گرفته شده خدشه جدی به ماموریت وزارت بهداشت و آسیب جدی به آموزش پزشکی وارد کرده و خلاف قانون اساسی است.

مسائلی گفت: همگان اذعان دارند که آموزش پزشکی در ایران یکی از افتخارات بی بدیل کشور است و تصمیم به افزایش ٣٠ درصدی پذیرش دانشجوی دندانپزشکی بدون در نظر گرفتن زیرساخت‌های لازم در حوزه فرهنگی، دانشجویی، پژوهش، آموزش و رفاهی، تعداد اعضای هیئت علمی، تجهیزات و آزمایشگاه به آموزش پزشکی آسیب جبران ناپذیر وارد می‌کند و طراز آموزش پزشکی کشور را به شدت کاهش خواهد داد.

او گفت: راه ارتقاء سلامت دهان و دندان در کشور افزایش تعداد دندانپزشک نیست و باید بیمه‌ها پا به عرصه بگذارند و سطح خدمات بیمه‌ای در حوزه دندانپزشکی افزایش پیدا کند تا مردم بتوانند هزینه‌ها را با پوشش بیمه‌ای پرداخت کنند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر