۵۰ درصد مسافران ورودی از چین به میلان مبتلا به کرونای جدید چینی هستند/ برگزاری نشست اضطراری کمیته امنیت بهداشتی اروپا
کمیته امنیت بهداشتی اتحادیه اروپا روز پنجشنبه از کشورهای عضو این اتحادیه خواست تا همزمان با بازگشایی مرزهای چین، اقدامات مشترکی را علیه بیماری کووید۱۹ به اجرا بگذارند. این کمیته که یک گروه مشاوره غیررسمی در مورد امنیت بهداشتی در سطح اروپاست، پس از برگزاری نشست اضطراری خود در مورد وضعیت شیوع ویروس کرونا در چین اعلام کرد که «هماهنگی در مواجهه ملی با تهدیدات جدی مرزی برای سلامت بسیار مهم است».

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ یورونیوز گزارش داد؛ کمیته امنیت بهداشتی اتحادیه اروپا روز پنجشنبه از کشورهای عضو این اتحادیه خواست تا همزمان با بازگشایی مرزهای چین، اقدامات مشترکی را علیه بیماری کووید۱۹ به اجرا بگذارند.
این کمیته که یک گروه مشاوره غیررسمی در مورد امنیت بهداشتی در سطح اروپاست، پس از برگزاری نشست اضطراری خود در مورد وضعیت شیوع ویروس کرونا در چین اعلام کرد که «هماهنگی در مواجهه ملی با تهدیدات جدی مرزی برای سلامت بسیار مهم است».
در ادامه این پیام آمده است: «ما باید به طور مشترک اقدام کنیم و به همین منظور به گفتگوهای خود را ادامه خواهیم داد.»
سخنگوی کمیسیون اروپا نیز در گفتگو با یورونیوز تایید کرد که زیر سویه بیاف۷ (BF7) اومیکرون که در چین همهگیر شده، در حال حاضر در اروپا وجود دارد ولی سرایت آن سرعت قابل توجهی ندارد. البته او تاکید کرد که به محض مشاهده شواهد نگران کننده، کشورهای عضو اتحادیه به سرعت اقدامهای لازم را اتخاذ و به اجرا خواهند گذاشت.
در همین حال، ایالات متحده نیز تصمیم گرفته تا ارائه نتیجه منفی آزمایش تشخیص ویروس کرونا را برای مسافران ورودی از چین الزامی کند.
پس از لغو اجرای سیاست «کووید صفر» از سوی دولت چین که در پی اعتراضهای خیابانی علیه محدودیتهای کرونایی صورت گرفت، شمار ابتلا به بیماری کووید۱۹ در شهرهای مختلف این کشور شتاب گرفته و همین اتفاق موجب ایجاد نگرانیهای جهانی در مورد شکلگیری موج تازه همهگیری کرونا شده است.