روزنامه جمهوری اسلامی: بعضی از کاندیداها هموارکنندگان راهِ کاسبان تحریم بوده‌اند

روزنامه جمهوری اسلامی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری پیش رو نوشت: تعدادی از نامزدهای ریاست‌جمهوری خود از بانیان شکست برجام و برقراری تحریم‌ها بوده‌اند و تا امروز برای جلوگیری از حل مشکلات اقتصادی کشور از توان و جایگاه خود استفاده کرده‌اند.

روزنامه جمهوری اسلامی: بعضی از کاندیداها هموارکنندگان راهِ کاسبان تحریم بوده‌اند

به گزارش دیده بان ایران؛ روزنامه جمهوری اسلامی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری پیش رو نوشت: تعدادی از نامزدهای ریاست‌جمهوری خود از بانیان شکست برجام و برقراری تحریم‌ها بوده‌اند و تا امروز برای جلوگیری از حل مشکلات اقتصادی کشور از توان و جایگاه خود استفاده کرده‌اند.

اینان، هموارکنندگان راه برای کاسبان تحریم بوده‌اند و به همین دلیل اصولاً از عوامل وضع تحریم‌ها سخنی نمی‌گویند و تا می‌توانند از عوارض منفی تحریم‌ها برای کسب رأی سوءاستفاده می‌کنند. این افراد نه‌تنها نمی‌توانند مشکل کشور را حل کنند بلکه بیش از گذشته به آن دامن خواهند زد.

 

ارسال نظر