تذکر نماینده ساری در مجلس از رئیسی درباره انتخاب استاندار/ بابایی کارنامی: ما مازندرانی های اصیل به قیم نیاز نداریم/ در مازندران قحط الرجال نیست
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس بیان کرد: ما مازندرانی های اصیل به قیم نیاز نداریم، در مازندران قحط الرجال نیست، مازندران صاحب علما، فضلا و دانشمندان و مدیران قوی در سطوح عالیه است مازندران لشکر همیشه سرافراز خط شکن 25 کربلا را مثل گذشته دارد مازندران مدیران باتجربه، فساد ستیز، باسواد، جهادی و انقلابی در سطوح استانی و ملی را دارد که می توانند سربازان واقعی انقلاب، نظام و ولایت باشند.
به گزارش دیده بان ایران، علی بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری در مجلس در نطق امروز خود در صحن علنی با اشاره به بی عدالتی در توزیع اعتبارات ملی و استانی، بیان کرد: استان مازندران در طول 10 سال اخیر مظلوم واقع شده است و کسی هم به فکر این موضوه نیست. در مورد انتخاب استانداران مخصوصا استاندار مازندران باید گفت، هر کسی که در طول سال یکبار جهت گذراندن اوقات فراغت و تفریح به مازندران سفر می کند یا ویلایی در استان دارد لزوما مازندرانی نیست، مازندرانی کسانی هستند که بازندگی دائمی در شهرها و روستاهای آن با بی تدبیری مسئولین و قوانین دست و پا گیر و غیر کارشناسی مجلس و مجالس مختلف مبارزه می کنند. لذا در انتخاب استانداران و همکاران دولت سیزدهم متذکر می شوم که این نکته مهم را مدنظر داشته باشید.
بابایی کارنامی افزود: ما مازندرانی های اصیل به قیم نیاز نداریم، در مازندران قحط الرجال نیست، مازندران صاحب علما، فضلا و دانشمندان و مدیران قوی در سطوح عالیه است مازندران لشکر همیشه سرافراز خط شکن 25 کربلا را مثل گذشته دارد مازندران مدیران باتجربه، فساد ستیز، باسواد، جهادی و انقلابی در سطوح استانی و ملی را دارد که می توانند سربازان واقعی انقلاب، نظام و ولایت باشند. منطقه آزاد مازندران را جز مطالبات به حق مردم این استان می دانم و همچنان به تصمیم سازان و تصمیم گیران این امر را متذکر می شوم.
وی تاکید کرد: راه ساری تا کام و کیاسر و راه مواصلاتی بین دو استان بعد از 40 سال هنوز مظلوم است و مردم شهر من هنوز در مظلومیت بی تدبیر مسئولین در این حوزه منتظر تصمیمات هستند، راه اصلی و ترانزیتی گوهرباران، میاندرود و بندر امیرآباد-بهشهر همچنان موجب تصادفات غیرواقعی در استان می شود و باعث بی تدبیر بسیاری از مسئولین است./ خانه ملت