«کاترین شکدم» باعث برکناری «کمیل خجسته» می شود؟
این رسانه انقلابی در مطلب خود اضافه کرده است که "اگر چه گفته می شود خجسته در ماجرای کاترین شکدم و نفوذ او در «خامنهای دات آی آر» مقصر است ولی تاکنون مراجع امنیتی به جمع بندی نهایی در مورد قصور او نرسیدند."

به گزارش دیده بان ایران؛ به دنبال ادامه دار بودم ماجرای «کاترین پرز شکدم» به ایران و انتشار یادداشت های او در صفحه khamenei.ir و مصاحبه های او به عنوان یک یهودی تازه مسلمان شده در روزنامه های اصولگرا، یک سایت نزدیک به محافل امنیتی در رابطه با همین مطلب خبر داده است که بزودی قرار است «کمیل خجسته» آقازاده «حسن خجسته» با تصمیم حجت الاسلام محمد قمی رییس سازمان تبلیغات از مجموعه رسانه ای «تبیان» برکنار شود.
این رسانه انقلابی همچنین در مطلب خود اضافه کرده است که "اگر چه گفته می شود خجسته در ماجرای کاترین شکدم و نفوذ او در «خامنهای دات آی آر» مقصر است ولی تاکنون مراجع امنیتی به جمع بندی نهایی در مورد قصور او نرسیدند."
این رسانه می نویسد: تبیان در دوره «کمیل خجسته» نیز تغییر چندانی نکرد و نتوانست به دوران اوج خود بازگردد و صرفا با سر و صدای زیاد و راه اندازی پروژه های مختلف که بعضاً شکست خوردند، کمی بازنمایی رسانه ای تبیان را بهبود بخشید. «کاوش مدیا» ، «همدم» و پروژه های شبیه به آنها ماحصل عملکرد دوران مدیریت خجسته بودند.به نظر میرسد بعد از اتفاقات چندماه گذشته در سازمان تبلیغات و شکست کلان پروژه انتخاباتی قمی ( خرید مجموعه رسانه ای اطلس با رقم ۲۰ میلیارد تومان از سپاه، اجاره عدالتخواهان پروژه ای برای کسب وجاهت و غیره) اختلافات جدی میان باند دانشگاه شریفی ها با دیگر مدیران رسانه ای این سازمان بروز کرده است.
گفتنی است کمیل خجسته به محض حضور «مهدی فضایلی» در دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله خامنه ای (khamenei.ir) به صورت قهرگونه از این مجموعه خارج شده بود.
در همین رابطه بخوانید:
کیهان بالاخره به ماجرای نفوذ «کاترین پرزشکدم» واکنش نشان داد
خبرنگار اسرائیلی، جاسوس رسانه نظامی روسیه بود؟/ شاکدام: ایران یک دموکراسی تمام عیار است