مروری بر روزنامه های پنج شنبه ۲۱ بهمن ماه
روزنامه های امروز، یکصدا مردم را به حضور در مراسم 22 بهمن که فردا برگزار می شود، دعوت کرده اند تا پاسخی کوبنده به تهدیدات اخیر امریکایی ها باشد. همچنین سرانجام مشخص شد که روحانی در انتخابات ریاست جمهوری آینده شرکت خواهد کرد یا خیر؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران روزنامه های امروز مردم را به حضور در مراسم فردا دعوت کرده اند.
* حضرات آیات عظام نوری همدانی، سبحانی، علوی گرگانی، مظاهری و جوادیآملی نیز در بیانیههای جداگانهای از مردم برای شرکت گسترده در راهپیمایی 22 بهمن دعوت به عمل آوردند. همچنین احزاب و گروههایی همچون مؤتلفه اسلامی، خانه احزاب ایران، جامعه اسلامی مهندسین، جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، حزب مردمسالاری، حزب ندای ایرانیان، حزب مردمی اصلاحات نیز از عموم مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کردند.»
روزنامه کیهان نیز در گزارشی با عنوان «آرزوهای اوباما و ترامپ فردا لگدمال میشود» نوشت: «فردا با طلوع خورشید «22 بهمن» تمام شهرهای ایران اسلامی برای سیوهشتمین بار در اَبَرآیینی منحصر به فرد، به عزت، عظمت و ثبات قدم ملت ایران و عزم بلند آنان در حراست از آرمانهای امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی شهادت خواهند داد.»
طرح از روزنامه شهروند
ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در یادداشتی در روزنامه ایران با عنوان «راهپیمایی 22 بهمن،تجلی وحدت ملی» نوشت: «روز جمعه، بیست و دوم بهمن ماه و آغاز سی و نهمین بهار انقلاب اسلامی روزی است که گرچه نهادها، احزاب و جریانهای سیاسی به رسم پاسداشت این رویداد تاریخساز ایران معاصر از آحاد مردم برای حضور در مراسم و راهپیمایی پرشکوه دعوت میکنند اما واقعیت آن است که مدعوین خود میزبانان و صاحبخانگان انقلابند. ایرانیان چه خود در به ثمر رسیدن انقلاب ایفای نقش کرده باشند و چه به عنوان نسلهای نورسته میراثدار انقلاب پدرانشان باشند، از هر قوم، مذهب و دین و با هر اندیشه و گرایش سیاسی به خیابان میآیند تا با برداشتن هر گام و تکرار هر شعار هویت یگانه و وحدت خللناپذیر خود را در عرصه جهانی به تماشا بگذارند. این همه با اشراف بر این واقعیت است که انقلاب اسلامی ایران در عمر 38 ساله خود هیچگاه از تهدید دشمنان خارجی و تحریک برخی گروهکهای ناموافق داخلی فارغ نبوده است. با این حال حضور گسترده مردم در مراسم سالگرد پیروزی انقلاب همواره یکی از دلایل مؤثر در فائق آمدن بر این تهدیدها و تحرکها و بازآفرین نیروی فزایندهای است که ملت ایران را برای پایمردی در مقابل هر سختی و چالشی یاری میدهد.»
روحانی در انتخابات 96 شرکت می کند؟
روزنامه اعتماد در گزارشی به نقل از وزیر بهداشت با عنوان « روحانی تصمیم به کاندیداتوری گرفت» نوشت: « انتخابات ٢٩ اردیبهشت ماه حالا یک کاندیدای قطعی دارد. زمزمه و نگرانی که در ماههای اخیر در کشور با توجه به جواب مبهم رییسجمهور در مورد کاندیدا شدن برای انتخابات ریاستجمهوری دوازدهم داده بود در روزهای اخیر رفع شده است. خبری که گویا از جلسه هیات دولت در روزهای اخیر بیرون آمده است که حسن روحانی در آن جلسه برای انتخابات ریاستجمهوری پیش رو اعلام کاندیداتوری کرده است. خبر قطعی را دیروز سیدحسن قاضیزاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیست و پنجمین اجلاس روسای دانشگاها و دانشکدههای علومپزشکی داده و با اعلام تصمیم روحانی برای حضور در انتخابات ریاستجمهوری دوره دوازدهم گفت: «خوشحال هستیم از اینکه دکتر روحانی تصمیم گرفتهاند در انتخابات آتی شرکت کنند و امیدوار هستم مورد اعتماد مجدد مردم قرار گیرند و با رای بالاتر از ٢٤ خرداد ٩٢ بار دیگر رییسجمهور کشورمان شوند. » ١٢ دی ماه همین امسال بود که حسن روحانی در قاب تلویزیون قرار گرفت تا با مردم گفتوگوی زنده داشته باشد. مهمترین نکته آن گفتوگو اما در کنار همه گزارشهای اقتصادی که رییسجمهور به مردم داد، سکوت او در برابر سوال مجری رسانه ملی برای کاندیدا شدن در انتخابات پیشرو بود. سوالی که حسن روحانی در مورد آن گفت: «هنوز فرصت زیادی تا آن زمان باقی مانده است» این اما تنها مرتبهای نبود که حسن روحانی در برابر این سوال سکوت کرد. »
علی مطهری طلسم را شکست
روزنامه آفتاب یزد در گزارشی با تیتر «طلسم شکن» با اشاره به سخرانی علی مطهری در مشهد نوشت: « 30 آبان امسال بود که یک خبر کل کشور را فرا گرفت، خبری مبنی بر لغو یک سخنرانی، سخنرانی نایب رئیس رسمی مجلس دهم. آن هم در مشهد. لغو سخنرانی علی مطهری چیزی نیست که به این راحتیها از یاد برود، سخنرانی که وقتی جلویش گرفته شد غوغا به پا کرد، آن قدر که اگر میگذاشتند او در آنجا سخنرانی کند اینقدر انعکاس پیدا نمیکرد که وقتی نگذاشتند... برای چند روزی لغو سخنرانی علی مطهری در مشهد تبدیل به یک مسئله سیاسی در کشور شد، اینکه چگونه علیرغم مجوزهای لازم سخنرانی نایب رئیس مجلس لغو میشود بلوایی به راه انداخت، شخص مطهری برافروخته از این موضوع، نامهای به حسن روحانی رئیس جمهور نوشت و رئیس جمهور هم بلافاصله در پاسخ به این نامه، وزرای دادگستری و کشور را مسئول رسیدگی به این موضوع کرد... و در این دستور پیگیری نوشت: "اتفاقی که در شهر مشهد رخداد، مایه شرمساری است..." مایه شرمساری دولت همانا و توضیحات متعدد و گاه متناقض و متفاوت این و آن یک طرف دیگر. در آن هنگامه، نمایندگان مجلس از امیدیها گرفته تا لاریجانی در تقبیح این لغو سخنرانی سخنها گفتند. به هر ترتیب که بود صحبتهای علی مطهری در 300 آبان مشهد به گوش کسی نرسید و روایاتی متعدد هم، از چرایی لغو آن ماجرا تا به امروز بیان شده است.»