پورمحمدی: ادعای تحمیلی بودن مذاکره از ضعف تحلیل است
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز گفت: اینکه برخی میگویند، مذاکره با آمریکا در حال حاضر از روی ناچاری و تحمیل صورت میگیرد، بخاطر این است که ما قدرت تحلیل و فهم عمیق نداریم و به مبانی دینی و تاریخ آشنا نیستیم.

به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ حجتالاسلاموالمسلمین مصطفی پورمحمدی جمعه شب در آیین بزرگداشت روز معلم در سالن اجتماعات دانشگاه طلوع مهر در قم همچنین اظهار داشت: بدلیل اهمیت آرمانهای انقلاب اسلامی و توانمندی های جمهوری اسلامی در عرصه منطقه ای و جهانی، خیلی ها تلاش میکنند تا برای نظام اسلامی محدودیت هایی ایجاد کرده، و آن را در محاصره قرار دهند و هر حادثه و اتفاقی در کشور ما رخ میدهد، آن را بزرگ نشان میدهند.
وی اضافه کرد: در دنیا این همه جنایت آشکار صورت میگیرد، ولی در کشور ما برای به تاخیر افتادن درمان فلان زندانی، فریاد حقوق بشر سر داده میشود.
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز گفت: جلوی چشم جهان، در سرزمین های اشغالی فلسطین هزار هزار آدم میکُشند، زن و بچه از گرسنگی میمیرند، اما کسی به این جنایت ها توجه نمیکند.
وی با ذکر این نکته که، انقلاب اسلامی برای قدرتهای بزرگ تبدیل به یک مساله شده است یادآور شد: انقلاب اسلامی تا به حال کارهای زیادی را انجام داده، به همین علت در خصوص آن، به طور جدی حساسیت وجود دارد.
پورمحمدی با تاکید بر اینکه با دقت به فکر باشیم و حواسمان را جمع کنیم افزود: به طور جدی به مسائل بپردازیم، در لاک خودمان نرویم، از حل مشکلات غفلت نکنیم و در دل جامعه نفوذ پیدا کنیم.
رئیس مرکز اسناد انقلاب با لحنی انتقادی گفت: در حال حاضر خیلی از ماها سکوت کردهایم و راجع به مسائل سیاسی و مذاکرات، اصلا حرف نمیزنیم و حتی از مواضع رهبری نیز دفاع نمیکنیم.
وی با بیان اینکه برخی در خصوص مذاکره با آمریکا میگویند، از روی ناچاری، تحمیل شده است، گفت: این حرفها بخاطر این است که ما قدرت تحلیل و فهم عمیق نداریم و به مبانی دینی خیلی آشنا نیستیم، تاریخ را نمیشناسیم و با تحول های تاریخی نیز آشنایی نداریم، به اصول حفظ کیان اسلام و جامعه اسلامی هم توجه نمیکنیم.
پورمحمدی در ادامه بیان کرد: چرا علت مسائل را گردن چیزهای دیگر میاندازیم، باید گردن نفهمی، کم کاری و بیتوجهیهای خودمان نیز بیندازیم.
وی افزود: برخی میگویند، در موضوع قطعنامه هم، حضرت امام به همین گونه اقدام کرد.
پورمحمدی تاکید کرد: حرکت حضرت امام در پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت سازمان ملل متحد، حکیمانهترین تصمیم بود.
حفظ کشور بر عشق به شهادت طلبی چند نفر اولویت دارد
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با بیان این مطلب که داشتن درک درست از شرایط، ضروری است گفت: اگر کسی عشق شهادت دارد، و در دفاع از اسلام میخواهد شهید شود، مردم مسلمانی نیز هستند که میخواهند زندگی کنند و به دین و ایمانشان ادامه بدهند، اگر این کشور دست نااهلان بیفتد چیزی از دین و ایمان باقی نمیماند.
وی همچنین اضافه کرد: حالا دوتا مشکل، مساله و نقص داریم و البته همه آزرده خاطر و نگران هستیم، اما اگر بر اساس بیتوجهی ما، شرایط به گونه دیگری شود، چه جوابی داریم بدهیم.
پورمحمدی در پاسخ به کسانی که میگویند جز شهادت تکلیف دیگری نداریم گفت: تکلیف ما حفظ امالقرای جهان اسلام و جلب حمایت و رضایت مردم است.
خواست مردم مهمتر و بالاتر از نظر مسوولان است
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز همچنین نقش مهم و تاثیرگذار مردم در نظام اسلامی را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: اگر مردم بگویند ما مذاکره نمیخواهیم ولی مسوولان، نخبگان و سیاستمداران بگویند، مذاکره به مصلحت کشور است، در این صورت ما حتما نباید مذاکره کنیم هر چند به نفع ما باشد.
پورمحمدی گفت: از خواست مردم نمیشود به سادگی گذشت، ما اگر توانایی داریم باید دیدگاه مردم را راهنمایی و هدایت کنیم و به یک ذهنیت مطلوب برسانیم و اگر هم نمیتوانیم، باید با نظرات مردم همراهی کنیم.
شهادت آیت الله مطهری بزرگترین آسیب تئوریک به نظام اسلامی بود
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه شهید مطهری از پیشتازان گفتمان انقلاب اسلامی است، گفت: سخنان آیتالله مطهری امروز همچنان برای ما الهام بخش است، شهادت این مرد بزرگ، بزرگترین آسیب تئوریک را به نظام اسلامی وارد کرد.
پورمحمدی گفت: شهادت آیت الله مطهری، جنایت خباثت آمیزی به شمار میآید، در حوزه تئوریک نظام، آسیبی بزرگتر از این آسیب نداشتهایم.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی با اشاره به افق فکری شهید مطهری و دیدگاهی که امام راحل به این شخصیت کمنظیر داشتند بیان کرد: امروز مانند گذشته، دوران تک ستاره ها نیست، شخصیت ها و چهره هایی مانند شهید مطهری تکثیر شدهاند، و در حوزه و دانشگاه فراوان هستند.
پورمحمدی در ادامه تاکید کرد: استادان حوزه و دانشگاه باید این موضوع ها را تجزیه و تحلیل کنند، و به تعبیر شهید مطهری، به همه افراد اجازه نقد کردن بدهند.
وی در بخش دیگری از سخنان با یادآوری اینکه مشکلات و مسائل فرهنگی که اکنون در کشور با آن مواجه هستیم، بیانگر آن است که آنچنان که لازم بوده، تلاش نکردهایم گفت: ما ضعیف برخورد کردهایم و وظیفه را درست انجام ندادهایم.
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با ذکر اینکه کار فرهنگی باید از مهدکودک ها و دبستان ها آغاز شود تا آثار و نتایج آن را در دبیرستان و دانشگاه شاهد باشیم خاطرنشان کرد: صحبت ها و تذکر های استادان به طور حتم بر دانشجویان تاثیر دارد، هر استادی در یک رشته خاصی متخصص است، ولی همه در مورد مسائل اجتماعی و فضای فرهنگی جامعه مسوولیت دارند.