?>
کد خبر: 224096
A

انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به آغاز فرآیند‌های اجرایی انتخابات گفت: انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در سال آینده به صورت تمام‌الکترونیک برگزار خواهد شد.

انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ نشست رابطین انتخاباتی استانداری‌های البرز، سمنان، قم و قزوین با حضور علی زینی‌وند معاون سیاسی و رئیس ستاد انتخابات کشور، امیر شجاعان رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی و رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور و محسن اسلامی مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور برگزار شد. 
 
علی زینی‌وند در پایان این نشست با اشاره به آغاز فرآیند‌های اجرایی انتخابات گفت: با توجه به اینکه فرآیند‌های اجرایی انتخابات آغاز شده، انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در برخی حوزه‌ها و همچنین انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری را در اردیبهشت سال آینده در پیش داریم.
 
معاون سیاسی وزیر کشور افزود: بر همین اساس آموزش‌ها و نشست‌های مرتبط را آغاز کرده‌ایم و نشست امروز به عنوان اولین نشست از این سلسله نشست‌ها برگزار می‌شود که ترکیبی از برخی گروه‌های استانی است. هر دوره، چهار استان دعوت می‌شود و این گروه‌ها متشکل از مدیران کل سیاسی و انتخابات، مدیران کل فناوری اطلاعات استانداری‌ها، رؤسای گروه‌های انتخابات و فرماندار مرکز استان به نمایندگی از سایر فرمانداران هستند.
 
رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: در این جلسات، موضوعات مربوط به هر استان به صورت مفصل بررسی و یک آسیب‌شناسی جدی از دوره‌های گذشته انجام می‌شود. با توجه به اینکه هدف‌گذاری کلی از سوی وزیر کشور، برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک در شورا‌های اسلامی شهر و روستا در انتخابات پیش‌رو است، هماهنگی‌ها و برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری مورد نیاز است.
 
علی زینی‌وند ادامه داد: قانون شورا‌ها نیز به تازگی ابلاغ شده و آیین‌نامه اجرایی آن را تدوین کرده‌ایم که در حال سپری کردن مراحل نهایی تصویب در دولت است. این تغییرات قانونی نیز مستلزم برگزاری آموزش‌هایی برای مجریان انتخابات است که در این نشست‌ها مورد بررسی و مرور قرار می‌گیرد.
 
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: تلاش می‌کنیم تا حدود ۲۰ تیر این دوره از آموزش‌ها و نشست‌ها را در قالب گروه‌های چهارتایی استانی به پایان برسانیم. پس از آن، آموزش فرمانداران و بخشداران را به‌صورت منطقه‌ای آغاز خواهیم کرد تا پیش‌زمینه‌های لازم برای برگزاری انتخاباتی منظم و قانونی فراهم شود.
 
علی زینی وند افزود: با توجه به هدف‌گذاری انجام‌شده برای برگزاری انتخابات الکترونیکی و اجرای مدل تناسبی در تهران، نیازمند آموزش‌های مفصل مبتنی بر قانون جدید هستیم که این موارد نیز در این جلسات بررسی می‌شود.
 
رئیس ستاد انتخابات کشور در ادامه گفت: موضوع مشارکت و افزایش آن نیز از مسائل مهم ماست و نشست با گروه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در استان‌ها در دستور کار قرار خواهد گرفت.
 
علی زینی وند ابراز امیدواری کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده از سوی دفتر انتخابات وزارت کشور، تمام مراحل به‌صورت منظم و در موعد مقرر همراه با آموزش‌های دقیق انجام شود تا در سال آینده شاهد انتخاباتی پرشور، با مشارکت حداکثری و سالم و شفاف برای انتخاب نهاد شورا‌ها و همچنین انتخابات میان‌دوره‌ای در حوزه‌های مربوطه باشیم

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر