کد خبر: 227961
A

بقائی: آلمان مسئولیت خود را با افشای نقشش در برنامه سلاح‌های شیمیایی عراق بپذیرد

سخنگوی وزارت امور خارجه در سی‌وهشتمین سالگرد حمله شیمیایی صدام به سردشت نوشت: آلمان باید مسئولیت قانونی و اخلاقی خود را با افشای حقیقت درباره نقشش در برنامه سلاح‌های شیمیایی عراق بپذیرد.

بقائی: آلمان مسئولیت خود را با افشای نقشش در برنامه سلاح‌های شیمیایی عراق بپذیرد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در حساب ایکس خود نوشت: امروز سی‌وهشتمین سالگرد حمله شیمیایی صدام به سردشت در شمال غربی ایران است. این نخستین‌بار نبود که دیکتاتور عراق از سلاح شیمیایی در جنگ تجاوزکارانه خود علیه ایران استفاده می‌کرد.

وی ادامه داد: در طول هشت سال جنگ تحمیلی، ارتش صدام بارها با استفاده از گازهای شیمیایی به سربازان و غیرنظامیان ایرانی حمله کرد و بدون اینکه از سوی جامعه جهانی مورد بازخواست و مجازات قرار گیرد. ۳۸ سال پس از آن جنابت، ایرانیان همچنان خواستار روشن شدن حقیقت و اجرای عدالت درباره کسانی هستند که رژیم صدام را به سلاح شیمیایی مجهز کردند.

سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: آلمان، بریتانیا، آمریکا و هلند هر یک به نحوی در توسعه برنامه سلاح شیمیایی عراق نقش داشتند. نقش شرکت‌های آلمانی در برنامه تسلیحات کشتار جمعی عراق بسیار قابل‌توجه بوده و دولت آلمان به‌طور فعال از این موضوع آگاهی داشته است.

وی در پایان تاکید کرد: آلمان باید مسئولیت قانونی و اخلاقی خود را با افشای حقیقت درباره نقشش در برنامه سلاح‌های شیمیایی عراق بپذیرد. مطالبه ایرانیان برای حقیقت و عدالت، کمرنگ نخواهد شد، چرا که جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت مشمول مرور زمان نمی‌شوند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر