کد خبر: 230842
A

ارگان مطبوعاتی نزدیک به سپاه: بسیاری از کارشناسان تلویزیون سطح بسیار نازلی دارند و عموما سفارشی و تکراری اند/ به همین دلیل مردم از تلویزیون دور شده اند

ارگان مطبوعاتی نزدیک به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشت: سیاری از کارشناسان تلویزیون چه در حوزه سیاست و روابط‌بین‌الملل و چه در حوزه اجتماعی و فرهنگی و مذهبی، سطحی بسیار نازل دارند و عموماً سفارشی و تکراری هستند. سطح نازل این کارشناسان علت اصلی دوری مردم از تلویزیون است. اگر تلویزیون به بسیاری از کارشناسان مستقل اعتماد کند، و حتی به تضارب اندیشه‌ها در برنامه‌ها اهمیت بدهد و نگران آن نباشد، قطعاً نتیجه بهتری خواهد گرفت. تجربه گذشته تلویزیون بسیار تأسف‌آور و غمناک است. رهبری در هر دوره‌ای برای ارتقای سطح بخش خبری و توجه و اعتماد مردم به تلویزیون توصیه و هشدار دادند و هربار این رسانه ضعیف‌تر شد.

ارگان مطبوعاتی نزدیک به سپاه: بسیاری از کارشناسان تلویزیون سطح بسیار نازلی دارند و عموما سفارشی و تکراری اند/ به همین دلیل مردم از تلویزیون دور شده اند

به گزارش سایت دیده بان ایران؛   ارگان مطبوعاتی نزدیک به  سپاه  پاسداران  انقلاب  اسلامی نوشت: «این (وحدت بزرگ را، این اتحاد عظیم ملی) را حفظ کنید، این را نگه دارند، همه، روزنامه‌نگار یک‌جور، قاضی یک‌جور، مسئول دولتی یک‌جور، روحانی یک‌جور، امام‌جمعه یک‌جور؛ هر کسی یک وظیفه‌ای دارد در قبال این حالت، این را نگه دارند».  با ذکر سخنان بالا از قول رهبرمعظم انقلاب نوشت: مشخصاً وقتی قبل از این سخن به حضور افراد مختلف در تلویزیون اشاره کردند، یعنی تلویزیون باید این بسط دعوت از اشخاص جدید را که در ایام جنگ داد و بسته‌های تازه‌ای از محتوا خلق کرد، حفظ کند (دیدید دیگر در تلویزیون، اظهارات افراد مختلف را مشاهده کردید. ظاهرهای گوناگون، چهره‌های گوناگون، لباس‌های گوناگون که هیچ به نظر هم نمی‌آید که اینها این‌جور فداکارانه حاضر باشند حرف بزنند). 

روزنامه جوان نوشت: بسیاری از کارشناسان تلویزیون چه در حوزه سیاست و روابط‌بین‌الملل و چه در حوزه اجتماعی و فرهنگی و مذهبی، سطحی بسیار نازل دارند و عموماً سفارشی و تکراری هستند. سطح نازل این کارشناسان علت اصلی دوری مردم از تلویزیون است. اگر تلویزیون به بسیاری از کارشناسان مستقل اعتماد کند، و حتی به تضارب اندیشه‌ها در برنامه‌ها اهمیت بدهد و نگران آن نباشد، قطعاً نتیجه بهتری خواهد گرفت. تجربه گذشته تلویزیون بسیار تأسف‌آور و غمناک است. رهبری در هر دوره‌ای برای ارتقای سطح بخش خبری و توجه و اعتماد مردم به تلویزیون توصیه و هشدار دادند و هربار این رسانه ضعیف‌تر شد. 

در همین مسئله حفظ وحدت، اسم‌آوردن از روحانیون و امامان‌جمعه نیز نشان می‌دهد باید در سخنان کم‌اهمیت که فقط چنددستگی ایجاد می‌کند، تجدیدنظر شود. میزان و معیار وحدت مشخص شد: «دفاع از کشور، دفاع از نظام، دفاع از ایران عزیز». 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر