ارگان اطلاع رسانی وابسته به سپاه: زیاده‌خواهی‌ها و اعلام محاصره دریایی آمریکایی‌ها مانع شکل‌گیری مذاکرات مجدد شد

ارگان اطلاع رسانی وابسته به سپاه نوشت: با توجه به نزدیک شدن به ساعات پایانی دوره توافق شده آتش بس و با عنایت به اینکه زیاده‌خواهی‌ها و اعلام محاصره دریایی آمریکایی‌ها مانع شکل‌گیری مذاکرات مجدد شده است، ایران به صورت کامل برای احتمال آغاز مجدد جنگ آمادگی دارد و شگفتانه‌های جدیدی نیز برای دور جدید نبرد احتمالی تدارک دیده است.

ارگان اطلاع رسانی وابسته به سپاه: زیاده‌خواهی‌ها و اعلام محاصره دریایی آمریکایی‌ها مانع شکل‌گیری مذاکرات مجدد شد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ ارگان رسانه‌ای وابسته به سپاه نوشت: با توجه به نزدیک شدن به ساعات پایانی دوره توافق شده آتش بس و با عنایت به اینکه زیاده‌خواهی‌ها و اعلام محاصره دریایی آمریکایی‌ها مانع شکل‌گیری مذاکرات مجدد شده است، ایران به صورت کامل برای احتمال آغاز مجدد جنگ آمادگی دارد و شگفتانه‌های جدیدی نیز برای دور جدید نبرد احتمالی تدارک دیده است.

بر اساس شنیده‌ها، ایران طی 2 هفته گذشته همواره احتمال آغاز جنگ را نیز قوی می‌دانسته و بر همین اساس برخی جابجایی‌های نظامی و لیست اهداف جدید را نیز برای این منظور تدارک دیده است.

بر همین مبنا، ایران آماده است از همان ثانیه اول آغاز جنگ احتمالی، جهنم دیگری برای آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها بسازد.

 

 

ارسال نظر