سخنگوی ارتش: غرب تنگه هرمز توسط سپاه و شرق تنگه توسط ارتش به‌صورت کاملا هماهنگ کنترل می‌شود

سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تشریح نحوه تأمین امنیت در تنگه هرمز اعلام کرد: در حوزه دریایی، یک تقسیم مأموریت مشخص و هماهنگ میان نیروهای مسلح برقرار است؛ به‌گونه‌ای که «عزیزان ما در سپاه پاسداران غرب تنگه هرمز را در واقع امنیتش را بر عهده دارند و نیروهای دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در شرق تنگه به‌صورت هماهنگ این تنگه را کنترل می‌کنند.»

سخنگوی ارتش: غرب تنگه هرمز توسط سپاه و شرق تنگه توسط ارتش به‌صورت کاملا هماهنگ کنترل می‌شود

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران از مدیریت هماهنگ تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح خبر داد و اعلام کرد که غرب این تنگه در اختیار سپاه و شرق آن تحت کنترل نیروی دریایی ارتش است.

وی در گفت‌وگوی تلویزیونی با تأکید بر وجود هماهنگی و هم‌افزایی میان ارتش و سپاه افزود: این همکاری محدود به تنگه هرمز نیست و در سایر حوزه‌ها نیز به‌صورت کامل برقرار است. به گفته او، «این هماهنگی و هم‌افزایی در تنگه هرمز هم وجود دارد و در همه عرصه‌ها، در هوافضا و در بحث پدافند نیز برقرار است.»

سخنگوی ارتش در ادامه با اشاره به ساختار فرماندهی پدافند هوایی کشور تصریح کرد: «اساساً نیروهای پدافند هوایی، چه در سپاه و چه در ارتش، تحت کنترل عملیاتی قرارگاه پدافند کشور هستند» و همین موضوع باعث انسجام در عملکرد دفاعی شده است.

او این سطح از هماهنگی را عامل افزایش کارآمدی نیروهای مسلح در تأمین امنیت مرزهای دریایی و هوایی کشور عنوان کرد.

 

ارسال نظر