ارگان اطلاع رسانی وابسته به سپاه: بر اساس یک نظرسنجی بیش از ۷۵ درصد مردم خواهان کشتن نتانیاهو و ترامپ هستند

ارگان اطلاع رسانی وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشت: در نظرسنجی یک موسسه معتبر از پرسش‌شوندگان درباره موضوع انتقام نیز سه چهارم مصاحبه‌شوندگان (بیش از 75 درصد) خواستار کشتن سران آمریکا و اسرائیل مانند ترامپ و نتانیاهو و حمله به زیرساخت‌های اسرائیل و منافع آمریکا در منطقه شده‌اند.

ارگان اطلاع رسانی وابسته به سپاه: بر اساس یک نظرسنجی بیش از ۷۵ درصد مردم خواهان کشتن نتانیاهو و ترامپ هستند

به گزارش سایت دیده بان ایران؛  ارگان اطلاع رسانی وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشت: در نظرسنجی یک موسسه معتبر از پرسش‌شوندگان سوال شده است که شما با این جمله موافقید یا مخالف: ایران باید مدیریت و کنترل خود بر تنگه هرمز را حفظ کند حتی اگر این موضوع منجر به جنگ مجدد با آمریکا شود؟

 77.5 درصد از پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که با این جمله موافق هستند و تنها 11 درصد گفته‌اند که مخالفند. 11.5 درصد نیز گزینه «نمی‌دانم» را انتخاب کرده‌اند.

همچنین در پاسخ به سوالی درباره عملکرد نیروهای مسلح ایران در کنترل تنگه هرمز، 76.6 پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که این عملکرد را خوب و خیلی‌خوب ارزیابی می‌کنند و تنها 6.7 گفته‌اند که ضعیف و یا خیلی ضعیف بوده است.

پرسش‌شوندگان، به این سوال که: پس از حملات متقابل اخیر، ایران چه سیاستی را باید در پیش بگیرد؟ فقط 1.7 درصد مردم خواستار پذیرش شروط آمریکا شده‌اند و در عوض، اکثریت مردم خواستار تداوم مقابله نظامی با آمریکا شده‌اند. میزان اعتقاد به تداوم مقابله نظامی، دست‌کم دو برابر موافقت با گزینه مذاکره و تلاش برای توافق با آمریکاست.

همچنین در پاسخ به این سوال که مسئول اصلی شکست یا نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد کدام طرف است؟

5.9 پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که ایران مقصر است؛ 37.1 درصد گفته‌اند که آمریکا مقصر است؛ 14.4 گفته‌اند که اسرائیل را مقصر می‌دانند.

یکی دیگر از سوالات این نظرسنجی به این پرسش اختصاص یافته بود که "اگر مجددا جنگ شود به نظر شما مردم تا چه اندازه از کشور حمایت خواهند کرد؟"

در پاسخ به این سوال، 78.8 درصد گفته‌اند که زیاد و خیلی زیاد از کشور حمایت می‌کنند.

همچنین، در پاسخ به سوالی درباره عملکرد تیم مذاکره‌کننده، 40 درصد پاسخ دهندگان، این عملکرد را خوب و خیلی خوب، 32.2 درصد، ضعیف و خیلی ضعیف و 8.2 درصد متوسط ارزیابی کرده‌اند؛ 19.7 درصد نیز به این سوال پاسخی نداده‌اند.

درباره موضوع انتقام نیز سه چهارم مصاحبه‌شوندگان (بیش از 75 درصد) خواستار کشتن سران آمریکا و اسرائیل مانند ترامپ و نتانیاهو و حمله به زیرساخت‌های اسرائیل و منافع آمریکا در منطقه شده‌اند.

همچنین 65.1 درصد پاسخ دهندگان، توانایی ایران برای گرفتن انتقام را زیاد و خیلی زیاد ارزیابی کرده‌اند. و تنها 14.4 درصد گفته‌اند که توانایی ایران در این زمینه کم است.

 

ارسال نظر