ارگان مطبوعاتی نزدیک به سپاه: اسرائیل از طریق بازی های کامپیوتری نفوذ کرده/ از مجموع ۵۸۰ بازی اینترنتی شرکتهای اسرائیلی، ۵۲۵ بازی در دسترس کاربران ایرانی است
ارگان مطبوعاتی نزدیک به سپاه نوشت: غفلت از شناسایی شرکتهای اسرائیلی و شرکتهای توابع آنها، عامل ورود تعداد بازیهای قابلتوجهی از شرکتهای اسرائیلی به سکوهای داخلی در ایران شدهاست؛ به گونهای که هم اکنون از مجموع ۵۸۰ بازی از شرکتهای اسرائیلی، ۵۲۵ بازی در پلتفرمهای عمومی در دسترس کاربر ایرانی قرار دارد و عدم بررسی این شرکتها منجر به ورود تعداد زیادی از بازیهای اسرائیلی به سکوهای داخلی شدهاست.

به گزارش سایت دیدهبان ایران، ارگان مطبوعاتی نزدیک به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشت: غفلت از شناسایی شرکتهای اسرائیلی و شرکتهای توابع آنها، عامل ورود تعداد بازیهای قابلتوجهی از شرکتهای اسرائیلی به سکوهای داخلی در ایران شدهاست.
روزنامه جوان نوشت:غفلت از شناسایی شرکتهای اسرائیلی و شرکتهای توابع آنها، عامل ورود تعداد بازیهای قابلتوجهی از شرکتهای اسرائیلی به سکوهای داخلی در ایران شدهاست؛ به گونهای که هم اکنون از مجموع ۵۸۰ بازی از شرکتهای اسرائیلی، ۵۲۵ بازی در پلتفرمهای عمومی در دسترس کاربر ایرانی قرار دارد و عدم بررسی این شرکتها منجر به ورود تعداد زیادی از بازیهای اسرائیلی به سکوهای داخلی شدهاست.
این بازیها جدا از تبعات فرهنگی و اجتماعی میتواند ابزاری برای نفوذ و جاسوسی باشد.