کد خبر: 249737
A

مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی ثروتمندان بیشتری نسبت به اینترنت ایجاد خواهد کرد

«جنسن هوانگ»، مدیرعامل انویدیا، در جدیدترین مصاحبه خود گفته که هوش مصنوعی در طی ۵ سال آینده میلیونرهای بیشتری نسبت به آنچه که اینترنت در طی دو دهه گذشته ایجاد کرده خواهد ساخت.

مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی ثروتمندان بیشتری نسبت به اینترنت ایجاد خواهد کرد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛     «جنسن هوانگ»، مدیرعامل انویدیا، در جدیدترین مصاحبه خود گفته که هوش مصنوعی در طی ۵ سال آینده میلیونرهای بیشتری نسبت به آنچه که اینترنت در طی دو دهه گذشته ایجاد کرده خواهد ساخت.

هوانگ که در برنامه «The All-In Podcast» حضور یافته بود گفت که هوش مصنوعی این امکان را برای افراد فراهم می‌کند تا چیزهای جدید خلق کنند، شکاف‌های مهارتی را پر کنند و فرصت‌های بیشتری برای کسب درآمد داشته باشند.

افرادی که از هوش مصنوعی استفاده نکنند از بازار کار حذف می‌شوند

مدیرعامل انوادیا اشاره کرد که هوش مصنوعی «بزرگ‌ترین ابزار برابرکننده در تاریخ» است، زیرا می‌تواند هر کسی را به یک برنامه‌نویس تبدیل کند و نیاز به یادگیری زبان‌های برنامه‌نویسی مانند پایتون یا ++C برای ساخت یک اپلیکیشن یا ایجاد یک وب‌سایت تجاری را از بین ببرد. او گفت: «هوش مصنوعی درحال ایجاد شغل است. این فناوری باعث می‌شود مردم چیزهایی بسازند که دیگران مایل باشند آن‌ها را بخرند.»

جنسن هوانگ افزود که هر شخصی می‌تواند از طریق زبان طبیعی با هوش مصنوعی ارتباط برقرار کند. به گفته او، اکنون هر فرد خلاقی به لطف هوش مصنوعی دارای مهارت‌های فنی است و در مقابل، هر فرد فنی نیز می‌تواند برای توانایی‌های خلاقانه از هوش مصنوعی بهره بگیرد.

البته مدیرعامل انویدیا در ادامه گفت که هوش مصنوعی می‌تواند جنبه منفی هم داشته باشد. برای مثال، افرادی که از هوش مصنوعی استفاده نکنند، جای خود را به کسانی خواهند داد که از آن استفاده می‌کنند. هوانگ گفت: «تنها چیزی که کاملاً مطمئن هستیم این است که اگر از هوش مصنوعی استفاده نکنید، شغل خود را به کسی که از هوش مصنوعی استفاده می‌کند از دست خواهید داد.»

 

هوانگ همچنین در این مصاحبه سخنان اخیر خود را تکرار کرد و گفت که شغل همه افراد به واسطه هوش مصنوعی متفاوت خواهد شد و نوع کاری که مردم انجام می‌دهند نیز تغییر می‌کند. به گفته او، برخی نقش‌ها توسط هوش مصنوعی منسوخ خواهند شد، اما مشاغل جدید نیز ایجاد می‌شود.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر