سلطانی فر: ورزش همگانی می تواند هزینه های درمان را کاهش دهد/ امیدوارم مشکلات جوانان برطرف شود
وزیر ورزش و جوانان گفت: هدف از امضای تفاهم نامه، اول تحرک بدنی بیشتر و همچنین تغذیه سالم در جامعه است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، دکتر مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان در جلسه تفاهم نامه وزارت ورزش و جوانان با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: تشکر می کنم از دکتر هاشمی و همکارانشان و همچنین مجموعه وزارت ورزش که شرایطی را ایجاد کردند که این تفاهم نامه به امضا برسد. هدف از امضای این تفاهم نامه اول تحرک بدنی بیشتر و همچنین تغذیه سالم در جامعه است.
وی در ادامه افزود: از آنجا که بحث اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم انقلاب نیز تاکید زیادی بر آن دارند در جامعه در حال پیشرفت است، بحث ورزش همگانی می تواند یکی از نکات مهم در موضوع اقتصاد مقاومتی باشد چون با سلامت جامعه ارتباط مستقیم دارد و می تواند هزینه های درمان را کاهش دهد.
سلطانی فر گفت: از نکات مهمی که در این تفاهم نامه به آن توجه ویژه داریم این است که با هم افزایی باید تلاش مضاعفی انجام شود که جامعه تحرک بیشتری داشته باشد. برنامه ریزی های لازم را انجام خواهیم داد که سلامت را در جامعه نهادینه کنیم و صرفه جویی های لازم در نظر گرفته شود. توسعه ورزش همگانی یکی از ملزوماتی است که هم رهبر معظم انقلاب و هم دکتر روحانی رییس جمهوری روی آن تاکید زیادی دارند و از ابتدای دولت یازدهم سعی شده است به این مقوله توجه کافی شود. دکتر گودرزی نیز در مدتی که در وزارت ورزش و جوانان حضور داشتند، روی مسأله ورزش همگانی تاکید می کردند و بنده نیز یکی از برنامه هایی که در مجلس شورای اسلامی ارایه دادم افزایش ورزش همگانی و همه گیر شدن آن در جامعه بود.
وی در ادامه افزود: سعی داریم با سازوکار مناسب اقتصاد ورزش را که تا به الان مغفول واقع شده بود به آن رسیدگی کنیم و با استفاده از سرمایه گذاران خصوصی توسعه ورزش همگانی را به سمت مطلوبی پیش ببریم. خوشبختانه در این مدت خیرین زیادی به سمت سرمایه گذاری در ورزش روی آورده اند و قصدمان این است که ضریب بهره وری را بالا ببریم.
وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی هایی که انجام خواهیم داد شور و شعف را در بین جوانان گسترش می دهیم. ورزش بخشی از برنامه جوانان است که با استفاه از آن قصد داریم که مقداری از مشکلات آنها را کاهش دهیم. ورزش یکی از ابزارها برای حل مشکلات جوانان است. امیدوارم که با همکاری با دیگر دستگاه های اجرایی مشکلات جوانان مثل ازدواج و مسکن حل شود.
منبع: برنا