?>
کد خبر: 221322
A

نه بزرگ سازمان لیگ برای جشن قهرمانی در تبریز

در شرایطی که اخباری درمورد توافق تراکتور و استقلال خوزستان برای برگزاری دیدار ۲ تیم در هفته سی‌ام، در تبریز مطرح شده بود، ظاهرا فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ به این جمع‌بندی رسیده‌اند که بدعت تازه‌ای در فوتبال کشور شکل نگیرد و به همین دلیل در صورتی که در ساعات آینده اتفاق خاصی نیفتد، به صورت رسمی برگزاری بازی در ورزشگاه غدیر اهواز قطعی می‌شود.

نه بزرگ سازمان لیگ برای جشن قهرمانی در تبریز

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ تا کنون با برگزاری بازی تراکتور و استقلال خوزستان در تبریز موافقت نکرده‌اند.

در شرایطی که هفته گذشته سازمان لیگ فوتبال ایران در اطلاعیه‌ای از آمادگی خود برای برگزاری جشن قهرمانی تراکتور در بیست و چهارمین دوره لیگ برتر پس از پایان بازی با نساجی خبر داده و حتی مسئولان سازمان لیگ در حال انجام مقدمات انتقال کاپ به تبریز بودند، این موضوع منتفی شد که شنیده می‌شود یکی از دلایلش حضور محمدرضا زنوزی در خارج از کشور بوده است.

با این حال در شرایطی که اخباری درمورد توافق تراکتور و استقلال خوزستان برای برگزاری دیدار ۲ تیم در هفته سی‌ام، در تبریز مطرح شده بود، ظاهرا فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ به این جمع‌بندی رسیده‌اند که بدعت تازه‌ای در فوتبال کشور شکل نگیرد و به همین دلیل در صورتی که در ساعات آینده اتفاق خاصی نیفتد، به صورت رسمی برگزاری بازی در ورزشگاه غدیر اهواز قطعی می‌شود.

البته همچنان پیگیری‌هایی برای برگزاری بازی در تبریز انجام می‌شود که فدراسیون و سازمان لیگ همچنان روی موضع خود  ایستاده و قصد دارند بازی در اهواز برگزار شود تا به این شکل برنامه مسابقات به هم نخورد.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر