اهتمام کارکنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ورزش
مدیرکل پشتیبانی و خدمات رفاهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اهتمام کارکنان این وزارتخانه به انجام ورزش،گفت: بیش از یک سوم از کارمندان تهرانی این وزارت خانه در انواع رشته های ورزشی فعالیت می کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، حسین سیفی در حاشیه برگزاری مسابقه فینال سومین دوره مسابقات فوتسال جام شهدای فرهنگ، افزود: بیش از یک سوم از کارمندان وزارت ارشاد و ادارات تابعه تهران در هشت رشته ورزشی از جمله فوتبال و فوتسال فعالیت دارند و به طور مرتب در هفته 2 و 3 جلسه گرد هم می آیند که این فعالیت های ورزشی در افزایش روحیه و راندمان کاری آنان نقش مهمی دارد.
سیفی هدف از برگزاری رقابت های فوتسال جام شهدای فرهنگ را ایجاد نشاط و همدلی بین کارکنان اعلام کرد و گفت: این مسابقات از اول آذر ماه و با شرکت 220 بازیکن در قالب 21 تیم و 53 بازی برگزار شده است.
مدیرکل پشتیبانی و خدمات رفاهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در نظر داریم رقابت ورزشی بین کارمندان این وزارتخانه را در سطح گسترده و در رشته های مختلف با مشارکت بیشتر کارمندان ادارات تابعه برگزار کنیم زیرا فعالیت های ورزشی علاوه بر بهبود شرایط جسمی و روحی کارمندان باعث همدلی و ارتباط بهتر پرسنل ادارات تابعه شده و به انجام شدن بهتر امور کمک می کند.
در مسابقه فینال سومین دوره از مسابقات فوتسال جام شهدای فرهنگ تیم اداره کل پشتیبانی و رفاهی با 3 گل بر تیم ستاد امور کانونهای مساجد کشور غلبه کرد و در جایگاه نخست ایستاد و در بازی رده بندی نیز صندوق اعتباری هنر با غلبه بر تیم فوتسال سازمان حج و زیارت سوم شد.
سال گذشته در دومین دوره از مسابقات جام شهدای فرهنگ تیم فوتسال سازمان سینمایی اول شده بود.