کد خبر: 223771
A

حماس: با طرح ویتکاف درباره آتش‌بس پایدار موافقت کرده‌ایم

«حماس» در بیانیه‌ای اعلام کرد این گروه با طرح «استیو ویتکاف» نماینده آمریکا بر سر یک چارچوب کلی که منجر به آتش‌بس پایدار، خروج کامل نظامیان اسرائیل از نوار غزه و واردات کمک‌ها به این منطقه می‌شود، موافقت کرده است.

حماس: با طرح ویتکاف درباره آتش‌بس پایدار موافقت کرده‌ایم

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، «حماس» امروز -چهارشنبه- اعلام کرد تلاش‌های زیادی برای توقف جنگ در نوار غزه انجام می‌دهد و اخیراً با «استیو ویتکوف» نماینده ایالات متحده آمریکا، در مورد یک چارچوب کلی که منجر به آتش‌بس دائمی، خروج کامل نظامیان اسرائیل از نوار غزه، واردات کمک‌ها به این منطقه و تشکیل یک کمیته حرفه‌ای برای کنترل امور نوار غزه بلافاصله پس از اعلام توافق شود، به توافق رسیده است.

در ادامه بیانیه آمده است: این توافق شامل آزادی ۱۰ گروگان و تحویل اجساد تعدادی از اسرای کشته شده در ازای آزادی تعداد مورد توافقی از اسرای فلسطینی است که توسط میانجیگران تضمین شده است. این گروه منتظر پاسخ نهایی به این توافق کلی است.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر