کد خبر: 93855
A

به رغم پرورش صد هزار قطعه قورباغه در یک مزرعه در جنوب شرق فرانسه، صاحب آن می‌گوید برای تامین سفارش مایحتاج رستوران‌داران همچنان دچار مشکل است.

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ به رغم پرورش صد هزار قطعه قورباغه در یک مزرعه در جنوب شرق فرانسه، صاحب آن می‌گوید برای تامین سفارش مایحتاج رستوران‌داران همچنان دچار مشکل است.

فرانسوا برودوکسیون در این باره به خبرگزاری فرانسه گفت: به علت تعداد ناچیز مزارع پرورش قورباغه در فرانسه تامین حجم مورد نیاز کار دشواری شده است.

او تاکید می‌کند به رغم آنکه این پروژه را از سال ۲۰۱۰ راه‌اندازی کرده است اما فروش ماهی پرورشی را منبع درآمد اصلی خود می‌داند.

به گفته این پرورش‌دهنده قورباغه، امروز ۹۹ درصد از قورباغه‌های زنده‌ای که در فرانسه مصرف می‌شود از کشورهای اروپای شرقی یا ترکیه تامین شده و فرانسه قورباغه یخ‌زده را هم از آسیا وارد می‌کند.

بر اساس آمار منتشرشده از سوی آژانس سلامت غذا (آناسیس)، فرانسوی‌ها در سال ۲۰۱۷ میلادی حدود چهار هزار قورباغه خورده‌اند.

بر اساس قانون فرانسه، شکار برخی از انواع قورباغه‌ها که در طبیعت زندگی می‌کنند با اهداف تجاری ممنوع است.

منبع: اعتماد انلاین

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر