کد خبر: 102182
A
در گفت و گو با دیده بان ایران مطرح شد؛

عضو شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی: ادغام مرکز اسناد فرهنگی آسیا در پژوهشکدهٔ مطالعات فرهنگی و ارتباطات، تصمیمی ناشیانه است

دکتر «مهدی گلشنی»، عضو شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی،: تصمیم وزارت علوم برای از بین بردن استقلال «مرکز اسناد فرهنگی آسیا» و ادغام آن به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از پژوهشکدهٔ رسانه و ارتباطات را «جاهلانه» و «عجولانه» توصیف کرد

عضو شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی: ادغام مرکز اسناد فرهنگی آسیا در پژوهشکدهٔ مطالعات فرهنگی و ارتباطات، تصمیمی ناشیانه است

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ استاد دکتر «مهدی گلشنی»، عضو شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی، استاد ممتاز دانشگاه صنعتی شریف و رئیس اسبق پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتگو با سایت خبری و تحلیلی دیده بان ایران ، تصمیم وزارت علوم برای از بین بردن استقلال «مرکز اسناد فرهنگی آسیا» و ادغام آن به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از پژوهشکدهٔ رسانه و ارتباطات را «جاهلانه» و «عجولانه» توصیف کرد.

عضو شورای ‌عالی انقلاب فرهنگی دربارهٔ اهمیت مرکز اسناد فرهنگی آسیا تصریح کرد: مرکز فرهنگی بسیار خوبی است که فعالیتش قبل از انقلاب شروع شد و در دوره‌ای که بنده رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی بودم، از فعالیتش بسیار راضی بودم. افرادی که به‌عنوان محقق با آن همکاری داشتند هم چهره‌هایی جدی و خوب بودند.

استاد ادامه داد: گذاشتن این مرکز ذیل پژوهشکده‌ای که سنخیتی با آن ندارد (پژوهشکدهٔ مطالعات فرهنگی و ارتباطات) از تصمیم‌های عجولانه‌ای است که این روزها در وزارت علوم گرفته می‌شود، بدون آنکه با اهل فن، مشورت و از آنها نظرخواهی شود. به نظرم این ظلم بزرگی در حق مرکز اسناد فرهنگی آسیا و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی بود. همچنین ظلمی در حق افرادی که جنبهٔ بین‌المللی دارند و کارها و پژوهش‌های خوبی می‌کنند، بدون آنکه فشاری از بالا روی سرشان باشد. به نظر من این، تصمیمی جاهلانه است.

استاد برجستهٔ حوزه های علم و دین فلسفهٔ علم دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به اینکه چنین ادغامی کاملاً هویت و کارکرد مرکز اسناد فرهنگی آسیا را تحت تأثیر قرار می‌دهد، گفت: چون کار پژوهشکدهٔ ارتباطات نوعی دیگر و تحقیقات این مرکز از جنس دیگری است، آدم‌هایی که در آن هستند هم اهل آن نوع تحقیق هستند.

ایشان با تأکید بر اینکه «برای اتخاذ چنین تصمیم‌هایی، باید یا میزگردی تلویزیونی بگذارند و دربارهٔ این چیزها بحث کنند یا بروند و از چهار نفر متخصص، نظر بخواهند»، گفت: 

من واقعاً سر درنمی‌آورم وقتی این همه کار مانده که آموزش عالی به آن نیاز دارد چرا می‌نشینند برای یک مرکز، چنین تصمیم‌های ناشیانه‌ای می‌گیرند؟! مرکز و پژوهشگاهی که به نظر من اسم و رسم خوبی داشت و اتخاذ چنین تصمیمی برایش خیلی جاهلانه است.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر