کد خبر: 35555
A

مهدی شکوری، شهیدی که شهادت را از مکتب اهل بیت (ع) آموخت

شهید مهدی شکوری از شهدای مدافع حرم شهرستان گنبدکاووس درشرق استان گلستان است که دلدادگی و عاشقی اش به خاندان اهل بیت نبی مکرم اسلام (ص) او را شیفته شهادت کرد و در راه دفاع از حریم اهل بیت (ع) در سوریه جان شیرین خود را تقدیم کرد.

مهدی شکوری، شهیدی که شهادت را از مکتب اهل بیت (ع) آموخت
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، مراسم اکران مستند شهید مهدی شکوری که روز شنبه درمحل سالن کانون بسیج سپاه گنبدکاووس و باحضور فرمانده ناحیه بسیج سپاه، برخی فرماندهان نظامی، مسئولان و خانواده معظم آن شهید و دیگر شهدا و نیز جمعی از دانش آموزان دختر و پسر بسیجی این شهرستان برگزار شد، عشق و دلدادگی این شهید در دفاع از اسلام و اهل بیت (ع) را بیشتر نمایان ساخت.
وقتی در این مستند حدود نیم ساعته صحبت های پدر، مادر، خواهر و همسر شهید مهدی شکوری برای حاضران پخش می شد، از سکوت حاکم بر مجلس و قطرات اشکی که هر از چند گاهی بر گونه حاضران می نشست، می شد، اوج ایثار و رشادت شهیدان مدافع حرم و نیز خانواده های آنان را درک کرد که حاضر شدند برای دفاع از اسلام و حرم اهل بیت (ع) از خون جگر گوشه هایشان نیز بگذرند.
شهید مهدی شکوری متولد 14 اردیبهشت 1364 از اهالی شهر گنبدکاووس است که در دفاع از حرم اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، 16 فروردین 1396 به دست نیروهای خبیث گروهک تکفیری داعش در خاک سوریه به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
این شهید بزرگوار که همسر و دو فرزند داشت، مدتی قبل از اعزام به سوریه با اصرار، رضایت همسر، پدر و مادر خویش را گرفت تا برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) به چند هزار کیلومتر دورتر از زادگاهش برود.
اگر چه مهدی شکوری نیک می دانست که راه بازگشت از این مسیر سخت و دشوار، خیلی ضعیف است اما وقتی عشق به شهادت در راه خدا و اهل بیت نبی مکرم اسلام (ص) درمیان باشد، سختی و مشقت راه نه تنها آسان می شود بلکه افتخار شهادت در راه دفاع از اسلام و قرآن و رسیدن به قرب الهی و روزی خوردن در آستان دوست، شیرینی و حلاوت خاصی دارد که قابل قیاس با هیچ یک از امور مادی در دنیای فانی نیست.
شاید درک این واقعیت ها از شهادت در راه خدا و مقام و منزلت شهید نزد پروردگان، که نص صریح قرآن نیز است، در اوان جوانی برای بسیاری از جوانان بویژه جوانانی که تشکیل خانواده داده و فرزند داشته باشند، سخت باشد اما مهدی شکوری با ضمیری آگاه به این واقعیت ها دست یافته و آماده جهاد در راه خدا می شود.
با اینکه پدر، مادر و همسرش در ابتدا مخالف رفتن او برای نبرد با گروهک های داعشی به کشور سوریه می شوند اما اصرار او برای دفاع از حرم حضرت زیبب کبری (س)، ام المصائب و پیام رسان واقعه کربلا، آنان را راضی می کند تا بگذارند، جگر گوشه شان با خیالی آسوده به نبرد با داعشیان برود.
در این مستند، پدر شهید شکوری با اشاره به مخالفت اولیه با اعزام فرزندش به سوریه می گوید: اصلا فکر نمی کردم مهدی حاضر شود از همسر و دو فرزندش که خیلی آنان را دوست داشت، دل بکند و به نبرد با داعشی ها برود.
وی افزود: وقتی اصرار بیش از حد او را دیدم و اینکه استکبار جهانی از ابتدای پیروزی انقلاب و درجنگ تحمیلی از رزمندگان ما شکست خورده بود و اینک با ایجاد گروهک داعش بدنبال ضربه زدن به اسلام و انقلاب است، رضایت دادم تا فرزندم به سوریه اعزام شود.
پدر شهید شکوری ادامه داد: البته مهدی قبل از صحبت کردن با من با همسرش صحبت کرده بود و رضایت او را گرفته بود و من نیز وقتی متوجه شدم، همسرش راضی شده، با رفتن او که انصافا علاقه شدیدی به اهل بیت (ع) و شهادت در راه آنان داشت، مخالفتی نکردم.
وی اضافه کرد: آخرین تماس من با مهدی سه ساعت قبل از شهادت او بود که گویا زخمی شده بود، آن موقع به دلم افتاد که فرزندم شهید می شود و همین اتفاق نیز افتاد به هرحال سرنوشت و روزی او نیز رسیدن به مقام شهادت بود.
مادر شهید مهدی شکوری که غم از دست دادن فرزند جوان را برای پدر و مادر بسیار سخت می داند دراین مستند، می گوید: شهادت فرزندم در راه خدا و دفاع از حرم اهل بیت (ع) یک افتخار بزرگ است.
وی در خصوص رضایتش برای اعزام فرزندش به سوریه، گفت: زمانی مهدی خبر ماموریتش به سوریه را مطرح کرد که پلاک رزمندگی گرفته بود و من هم وقتی اصرار بیش از اندازه او را برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) و شهادت در راه آنان دیدم، رضایت داده و او را به حضرت زینب (س) سپردم.
مادر شهید شکوری افزود: زمانی هم که خبر مجروح شدن او را شب قبل از اعلام رسمی خبر شهادتش، از پدرش شنیدم، ابتدا باور نداشتم و همان شب خواب دیدم که جنازه ای را در مقابل من گذاشته اند و وقتی به جنازه نگاه کردم گفتم مهدی تو هستی مادر، که از خواب بیدار شدم و چند ساعت بعد خبر شهادت او را به ما اعلام کردند.
وی می گوید: البته من و خانواده، شهادت او را باور نداشتیم، چون هنوز بیشتر از 18 روز از اعزامش به کشور سوریه نمی گذشت که خبر شهادت او را به ما دادند.
مادر این شهید بزرگوار با اشاره به اخلاق حسنه و ادب و احترام مهدی، گفت: در مدت 31 سال عمرش او حتی یک بار هم به من و پدرش بی احترامی نکرده بود، بچه بسیار سختکوشی بود و بااینکه گچکار بود و درسن 19 سالگی ازدواج کرده و مستاجر بود و نیز با سختی زندگی می گذراند اما برای رزق و روزی خانواده خیلی کار می کرد.
در این مستند زیبا که توسط گروهی از دانش آموزان بسیجی ساخته شد است، همسر شهید مهدی شکوری نیز که درسال 1383 با او ازدواج کرده بود، می گوید: مهدی که همسایه ما بود، از نوجوانی عاشق اهل بیت (ع) بود و زمانی که داعشی ها به سوریه حمله کردند، خیلی دوست داشت در دفاع از حرم اهل بیت (ع) به جنگ با آنان برود.
وی گفت: مهدی خیلی اصرار می کرد تا من رضایت بدهم تا به سوریه برود و من هم وقتی اصرار بیش از حد او را دیدم رضایت دادم البته فکر نمی کردم، خیلی زود شهید شود زیرا مرد شجاع و با دل و جرائی بود و احتمال بازگشت از ماموریت اش بود.
همسر شهید شکوری اضافه کرد: ماموریت مهدی 45 روزه بود و دو روز قبل از سال تحویل به سوریه اعزام شد و 16 فروردین 96 نیز خبر شهادت او را به ما دادند که در آن لحظه به من و فرزندانم خیلی سخت گذشت، چون مهدی خیلی ما را دوست داشت.
وی درخصوص آخرین تماسش با شهید شکوری گفت: دو شب قبل از شهادتش تماس داشت و گفت که 'الان ماموریت هستم و امکان داره نتوانم چند روز تماس بگیریم، هر موقع فرصت شد تماس می گیرم، شما نگران نباشید'، که شهید شد.
همسر شهید شکوری که همچنان شهادت همسرش را باور ندارد، ادامه داد: اگرچه اکنون زندگی بدون مهدی برای من و فرزندانم سخت می گذرد اما چون او خودش این راه را انتخاب کرد و به خواسته اش رسید، راضی هستیم به رضای خدا.
این روزها که خبر شکست گروهک های تکفیری و داعشی توسط رزمندگان اسلام همه جا پخش شده، قطعا خوشحالی خانواده شهدای مدافع حرم بیش از دیگران است که می بینند خون فرزندان یا همسران شان در دفاع از اسلام و حرم اهل بیت نبی مکرم اسلام (ص) به ثمر نشسته است.
به گزارش ایرنا، در پایان مراسم اکران مستند شهید مدافع حرم 'مهدی شکوری'، علاوه بر تجلیل از گروه مستندساز فداییان حرم، تندیس ویژه ای نیز به پدر این شهید ازسوی ناحیه مقاومت بسیج سپاه گنبدکاووس اهدا شد.
شهرستان گنبدکاووس با 350 هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است و علاوه بر تقدیم افزون بر 500 شهید در دوران انقلاب و دفاع مقدس، سه شهید والامقام نیز در راه دفاع از حرم اهل بیت عمصت و طهارت (ع) تقدیم اسلام کرده است.
/
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر