کد خبر: 21367
A

حسین شریعتمداری پاسخ دهد،چرا آن‌ها که دو دهه کلان شهرها را در کنترل داشتند در انتخابات شوراها شکست خوردند؟

ریعتمداری باید پاسخ دهد بر فرض دولت مستقر از امکانات خود استفاده کرد چرا آن‌ها که دو دهه کلان شهرها را در کنترل داشتند در انتخابات شوراها شکست خوردند؟لازم به ذکر است که این تحلیل شریعتمداری بدون بررسی نتیجه انتخابات شوراها نوشته شده است ، اگر روحانی ۱۴۴۰ روز فرصت داشته است ، اصولگرایان در شهرداری‌های کلان شهرها نزدیک به دو دهه فرصت داشته‌اند و آن‌ها باید پاسخ دهند چرا انتخابات شوراهایشهر را در کلان شهرها با اختلاف فاحش باخته‌اند

حسین شریعتمداری پاسخ دهد،چرا آن‌ها که دو دهه کلان شهرها را در کنترل داشتند در انتخابات شوراها شکست خوردند؟

دیده بان ایران: حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت: آقای روحانی برای تبلیغ انتخاباتی – مستقیم و غیرمستقیم – یک فرصت ۴ ساله یعنی ۱۴۴۰ روز را در اختیار داشت ولی آقای رئیسی کمتر از ۲ ماه، یعنی فقط ۴۰ روز بود که به میدان رقابت آمده بود و از این ۴۰ روز، تنها ۲ هفته را به سفرهای استانی و گفت‌وگو با مردم اختصاص داده بود و طی همین ۲ هفته توانسته بود به حدود ۱۶ میلیون رأی دسترسی پیدا کند که در مقایسه با حدود ۲۳ میلیون رأی آقای روحانی که طی ۱۴۴۰ روز و با بهره‌گیری از بسیاری امکانات و ظرفیت‌های دولت به دست آمده بود، رقم بسیار بالا و تقریبا بی‌سابقه‌ای است. با این محاسبه که نه پیچیده است و نه دشوار، به آسانی می‌توان نتیجه گرفت که رأی آقای رئیسی دستکم دو برابر آراء اعلام شده یعنی نزدیک به ۳۰ میلیون است چرا که وقتی با امکانات اندک و فرصت ۴۰ روزه توانسته است صاحب ۱۶ میلیون رأی شود، به یقین اگر امکانات فراوان و فرصت ۴ ساله آقای روحانی را در اختیار داشت، تقریبا رأی چندانی برای رقبای ایشان باقی نمی‌ماند.

 

 

دولت در چند ماه نزدیک به انتخابات توان قابل ملاحظه‌ای را برای مقابله با رقبای انتخاباتی به صحنه آورده بود تا آنجا که با نقض صریح و آشکار قوانین موجود، بسیاری از وزرا، معاونان، استانداران، فرمانداران، بخشداران و رسانه‌های در اختیار به ستاد انتخاباتی دولت تبدیل شده بود. اظهارات برخی وزرای دولت به هنگام رأی‌گیری که نه فقط غیرقانونی بلکه بیرون از دایره اخلاق بود نیز، فصل جداگانه‌ای می‌طلبد. و این در حالی است که آقای رئیسی نه فقط از این امکانات بهره‌ای نداشت، بلکه قانون‌گرایی و اخلاق‌مداری ایشان باعث شده بود که استفاده از حداقل امکاناتی را که در اختیارش بود نیز بر خود ممنوع و حرام کند.

 

مهمترین و اصلی‌ترین حربه‌ای که علیه حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی بکار گرفته شد، ترساندن مردم از سایه جنگ بود! دولت در اقدامی غیراخلاقی و تعجب‌آور که از پشتیبانی گسترده رسانه‌های بیگانه نیز برخوردار بود، اصرار داشت به مردم بقبولاند، اگر به آقای روحانی رأی ندهند و آقای رئیسی به ریاست‌جمهوری برسد، باید در انتظار جنگ و حمله نظامی آمریکا باشند!

 

با توجه به صدر این نوشته، آراء ۱۶ میلیونی آقای رئیسی اولا؛ فقط با حضور ۴۰ روزه ایشان در رقابت با رقیبی که از ۱۴۴۰ روز تبلیغات برخوردار بود، کسب شده است، ثانیا؛ برخلاف رقیب، بی‌آنکه از امکانات و ظرفیت‌های نظام بهره‌ای داشته باشد به دست آمده است و ثالثا؛ در میان حجم انبوه تهمت‌های بی‌وقفه طرف مقابل حاصل شده است. بنابراین به آسانی می‌توان نتیجه گرفت که چنانچه ایشان فرصت بیشتری برای تبلیغات داشت و از امکانات و ظرفیت فراوان دولت برخوردار بود و حجم انبوه اتهامات ناروا علیه ایشان در میان نبود، بدون کمترین تردید دستکم دو برابر ۱۶ میلیون رأی کسب شده را به دست می‌آورد. این واقعیت به وضوح نشان می‌دهد که اردوگاه نیروهای انقلابی در آوردگاه انتخاباتی گام‌های بلندی برداشته‌اند و از برخی ناهنجاری‌های ناخواسته قبلی به سلامت عبور کرده‌اند. اتحاد و یکپارچگی نیروهای انقلابی، همسوئی مثال‌زدنی آنان در عرصه رقابت انتخاباتی و اخلاق‌مداری و قانون‌گرایی این طیف، حکایت از آن دارد که در این‌ اردوگاه جهش بلندی اتفاق افتاده است و این احتمال جدی وجود دارد که از سوی یک جریان خاص، تلاش پی‌گیر و بی‌وقفه‌ای برای مقابله با این جهش به کار گرفته شود.

 

شریعتمداری باید پاسخ دهد بر فرض دولت مستقر از امکانات خود استفاده کرد چرا آن‌ها که دو دهه کلان شهرها را در کنترل داشتند در انتخابات شوراها شکست خوردند؟لازم به ذکر است که این تحلیل شریعتمداری بدون بررسی نتیجه انتخابات شوراها نوشته شده است ، اگر روحانی ۱۴۴۰ روز فرصت داشته است ، اصولگرایان در شهرداری‌های کلان شهرها نزدیک به دو دهه فرصت داشته‌اند و آن‌ها باید پاسخ دهند چرا انتخابات شوراهایشهر را در کلان شهرها با اختلاف فاحش باخته‌اند و این نشان می‌دهد گفتمان اصولگرایی شکست خورده است و همین مقدار رای هم که آورده‌اند با دادن وعده‌های پوپولیستی همچون جمهوری فقرا و سه برابر کردن یارانه‌ها و دادن پول به بیکاران بوده است که در نهایت آرای قاطع اکثریت ملت آن را وتو کرد.

منلع : امید 96 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر