کد خبر: 95342
A

داریوش قنبری: با ورود مجمع روحانیون به انتخابات اجماع اصلاح‌طلبان حتمی است/ نیازی به وحدت بر یک نیروی غیراصلاح‌طلب نیست

داریوش قنبری: قطعا اصلاح‌طلبان با نامزد خودشان وارد انتخابات می‌شوند و اینکه احزاب در مقطع کنونی نامزدهای حزبی‌شان را معرفی می‌کنند منافاتی با رسیدن به اجماع سراسری در بین اصلاح‌طلبان ندارد. شاید تا چندی پیش این نگرانی وجود داشت که اصلاح‌طلبان نتوانند به وحدت تشکیلاتی درباره انتخابات برسند اما در حال حاضر با ورود مجمع روحانیون مبارز به انتخابات این اطمینان وجود دارد که اصلاح‌طلبان به وحدت برسند و در این زمینه مشکل خاصی مشاهده نمی‌شود

داریوش قنبری: با ورود مجمع روحانیون به انتخابات اجماع اصلاح‌طلبان حتمی است/ نیازی به وحدت بر یک نیروی غیراصلاح‌طلب نیست

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ داریوش قنبری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره انتخابات ریاست جمهوری و حضور اصلاح طلبان در انتخابات گفت: «قطعا اصلاح‌طلبان با نامزد خودشان وارد انتخابات می‌شوند و اینکه احزاب در مقطع کنونی نامزدهای حزبی‌شان را معرفی می‌کنند منافاتی با رسیدن به اجماع سراسری در بین اصلاح‌طلبان ندارد. شاید تا چندی پیش این نگرانی وجود داشت که اصلاح‌طلبان نتوانند به وحدت تشکیلاتی درباره انتخابات برسند اما در حال حاضر با ورود مجمع روحانیون مبارز به انتخابات این اطمینان وجود دارد که اصلاح‌طلبان به وحدت برسند و در این زمینه مشکل خاصی مشاهده نمی‌شود».​

او در پاسخ به این پرسش که آیا هنوز احتمال پیروی اصلاح‌طلبان از سیاست ائتلاف به نامزد غیراصلاح‌طلبِ میانه‌رو وجود دارد یا نه، اظهار کرد: «اصلاح‌طلبان قادر خواهند که از بین خودشان یک نامزد شاخص معرفی کنند و نیازی به وحدت بر یک نیروی غیراصلاح‌طلب نیست».

او درباره معرفی تعدادی از شخصیت‌ها به عنوان نامزدهای حزبی از سوی حزب کارگزاران سازندگی هم بیان کرد: «همان‌طور که گفتم نامزدهای حزبی معرفی می‌شوند اما مهم این است که در نهایت همه اصلاح‌طلبان بر یک نامزد اجماع کنند که این اتفاق خواهد افتاد. حزب کارگزاران سازندگی هم در مسیر طبیعی انتخابات قدم برداشته و نامزدهای مورد نظر خودش را اعلام کرده است».

این فعال سیاسی درخصوص تأثیر احتمالی انتخابات آمریکا بر انتخابات ایران هم خاطرنشان کرد: «حتما هرگونه امیدواری نسبت به آینده می‌تواند تأثیرگذار باشد. تجربه هم نشان داده است که افزایش مشارکت مردم باعث پیروزی اصلاح‌طلبان می‌شود. رخدادهای آمریکا در سیاست ایران تأثیرگذار است اما تعیین‌کننده نیست و روی کار آمدن دموکرات‌ها در این کشور امیدی در دل مردم بر سامان‌دهی اوضاع از طریق مذاکره ایجاد کرده است که همین‌قدرش هم خوب است».

او در پاسخ به این پرسش که آیا در انتخابات1400 برخلاف انتخابات مجلس در سال98 شاهد انتخاباتی حداکثری خواهیم بود یا نه، تصریح کرد: «مردم در انتخابات مجلس به این دلیل شرکت نکردند که نامزدهای اصلاح‌طلب ردصلاحیت شدند. وقتی انتخابات از کارکرد اصلی خود خالی شود، طبیعی است که مردم رغبتی برای مشارکت نداشته باشند البته به نظر من در انتخابات ریاست‌جمهوری این اتفاق رخ نمی‌دهد و اصلاح‌طلبان به طور کلی کنار گذاشته نمی‌شوند و بازهم شاهد دوقطبی انتخاباتی خواهیم بود».

او در پایان در پاسخ به پرسشی دیگر مبنی بر این که چه‌قدر احتمال دارد که مانند انتخابات‌های پیشین سید محمد خاتمی شخصا به حمایت از نامزد یا نامزدهای انتخاباتی بپردازد و از سرمایه اجتماعی بخواهد پای صندوق حاضر شوند، گفت: «سخن گفتن صریح آقای خاتمی بستگی به شرایط دارد».

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر