کد خبر: 15179
A
رئیس هیات وزنه برداری استان تهران:

وزنه برداری استان تهران باید خانه وزنه برداری داشته باشد/ دو میلیون گرفته ایم، ۲۵۰ میلیون هزینه کرده ایم/ صدا و سیما از ما حمایت کند

رئیس هیات وزنه برداری استان تهران گفت: برای پیشبرد اهدافمان به خانه وزنه برداری نیاز داریم.

وزنه برداری استان تهران باید خانه وزنه برداری داشته باشد/ دو میلیون گرفته ایم، ۲۵۰ میلیون هزینه کرده ایم/ صدا و سیما از ما حمایت کند

به گزارش  پایگاه خبری و تحلیلی دیده بان ایران، « تورج فرهادی » در گفتگو با خبرنگاران، ابتدا در مورد وضعیت فعلی هیات وزنه برداری استان تهران، اظهار داشت: تحرکی که در حال حاضر در هیات وزنه برداری استان تهران ایجاد شده، هم به پرورش استعدادها و هم به حضور موثر و چشمگیر قهرمانان در میادین داخلی و بین المللی، کمک شایانی کرده است.

وی افزود: البته ما در ابتدای راه هستیم و ادعایی هم نداریم. اما عملکرد ما نشان می‌دهد که‌ روند حرکتی هیات وزنه برداری استان تهران، رو به صعود است.

رئیس هیات وزنه برداری استان تهران درباره شرایط گذشته این هیات نیز تصریح کرد: در سال های نه چندان دور، هیات استان تهران شرایط بسیار مطلوبی داشت و در تمامی مسابقات کشوری و در همه رده های سنی، با اقتدار قهرمان می شد. اما در مقاطعی و به دلایلی، این روند متوقف شد و حتی تا مرز تعطیلی نیز پیش رفت.

وی ادامه داد: در هنگام ورود ما به هیات، تلاش کردیم از تمامی ظرفیت های موجود استفاده کنیم که البته در سال نخست و به دلایل مختلف، نتوانستیم به اهدافمان برسیم، به طوری که در پایان سال ۹۴ و در یک برنامه رادیویی، از مردم تهران عذرخواهی کردم و قول جبران دادم.

فرهادی با اشاره به این که در سال ۹۵ سه برنامه: کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در هیات وزنه برداری استان تهران تدوین شده است، یادآور شد: در برنامه کوتاه مدت به دنبال قهرمانی در سطح کشور بودیم که خوشبختانه در رده های سنی جوانان و بزرگسالان عنوان قهرمانی را به دست آوردیم. هرچند در قسمت نوجوانان هم می توانستیم قهرمان شویم.

وی خاطرنشان کرد: در برنامه میان مدت، نگاه ما به المپیک ۲۰۲۰ توکیو است که‌ طی آن، نماینده یا نمایندگانی از استان تهران در ترکیب تیم ملی در رقابت های المپیک حضور داشته باشند و بالاخره در برنامه بلندمدت، به دنبال این هستیم که‌ هیات استان تهران در میادین بین المللی و جهانی، به جایگاهی رفیع دست پیدا کند.

به گزارش دیده بان ایران؛ رئیس هیات وزنه برداری استان تهران در ادامه، به گزارش عملکرد این هیات در سال ۹۵ پرداخت و گفت: در سال جاری، برنامه های خوبی برگزار کردیم که‌ به تحکیم جایگاه هیات استان تهران منجر شد، از جمله: برگزاری لیگ نونهالان برای نخستین بار، برپایی جشن خانوادگی برای وزنه برداران استان، راه اندازی باشگاه های سازنده در پاکدشت، اسلامشهر و شهر قدس، مذاکره با شهرداری تهران و آموزش و پرورش برای ترویج رشته وزنه برداری در بین محلات و مدارس و  مذاکره با دانشگاه پیام نور که طی آن قهرمانان استان تهران بتوانند بدون کنکور وارد این دانشگاه شوند.

فرهادی همچنین در مورد واگذاری سالن اختصاصی به هیات وزنه برداری استان تهران افزود: قرار بود در منطقه ۷ سالنی در اختیار ما قرار بگیرد که اخیرا مشکلاتی را در خصوص استحکام این سالن مطرح کرده اند. از این رو، بنده تیمی را از سازمان نظام مهندسی مامور بررسی استحکام این سازه کرده ام.

وی با بیان این که وزنه برداری استان تهران با این همه استعداد و قهرمان باید خانه وزنه برداری داشته باشد، ادامه داد: در صورتی که سالن موردنظر در منطقه ۷ مورد تایید سازمان نظام مهندسی قرار نگیرد، به دنبال فراهم کردن سالنی دیگر خواهیم بود.

رئیس هیات وزنه برداری استان تهران، در پاسخ به این سوال که هزینه های برنامه های هیات از کجا تامین می‌شود، اظهار داشت: بودجه دریافتی ما از فدراسیون، ۲ میلیون تومان بوده که تنها حقوق یک ماه یکی از پرسنل ما در هیات است. این در حالی است که‌ تاکنون ۲۵۰ میلیون تومان هزینه کرده ایم که بخش زیادی از آن از محل جذب اسپانسرها بوده است. هرچند که‌ ما انتظاری هم از فدراسیون نداریم. چرا که‌ آنها هم با محدودیت منابع مالی روبرو هستند.

فرهادی در پایان، از بی توجهی صدا و سیما به ورزش مدال آور وزنه برداری انتقاد کرد و یادآور شد: صدا و سیما تنها در زمان المپیک و در شرایطی که‌ کاروان ایران چشم به مدال های وزنه برداران کشورمان دارد، مسابقات وزنه برداری را پخش می‌کند، در حالی که ما در طول سال، نیازمند حمایت های صدا و سیما و البته سایر رسانه ها هستیم

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر