کد خبر: 145888
A

فعال سیاسی نزدیک به علی لاریجانی:تندروها روز به روز ایران را تنهاتر و غریب تر می کنند/ راًی آوردن در انتخابات های ۱۴۰۰ و ۹۸ نمی تواند ملاک صحیحی برای شایستگی باشد/اگر مصلحت باشد با انگلیسی ها رابطه داشته باشیم، هیچ اشکالی ندارد

منصور حقیقت پور، نماینده سابق مجلس با ذکر اینکه "مملکت دست تندروها افتاده است" گفت: متاسفانه عده ای که اصرار به تندروی دارند، متاسفانه در قسمت های مهمی از امور هم حاکم شده اند. در واقع این گروه آنچه خودشان قبول دارند را ملاک قرار می دهند و این اصلا نباید نظر جمهوری اسلامی تلقی شود. این گروه همان هایی هستند که داخل سفارت عربستان شدند، در قم به علی لاریجانی حمله ور شدند و در سالگرد امام راحل، به حسن آقای خمینی پیش چشم میهمانان خارجی اهانت کردند. حتی می توان گفت، در دولت روحانی برجام آماده امضاء بود، اما تندروها مانع شدند.

فعال سیاسی نزدیک به علی لاریجانی:تندروها روز به روز ایران را تنهاتر و غریب تر می کنند/ راًی آوردن در انتخابات های ۱۴۰۰ و ۹۸ نمی تواند ملاک صحیحی برای شایستگی باشد/اگر مصلحت باشد با انگلیسی ها رابطه داشته باشیم، هیچ اشکالی ندارد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ منصور حقیقت پور فعال سیاسی نزدیک به علی لاریجانی و نماینده ادوار مجلس گفت:متاسفانه عده ای که اصرار به تندروی دارند، متاسفانه در قسمت های مهمی از امور هم حاکم شده اند. در واقع این گروه آنچه خودشان قبول دارند را ملاک قرار می دهند و این اصلا نباید نظر جمهوری اسلامی تلقی شود. این گروه همان هایی هستند که داخل سفارت عربستان شدند، در قم به علی لاریجانی حمله ور شدند و در سالگرد امام راحل، به حسن آقای خمینی پیش چشم میهمانان خارجی اهانت کردند. حتی می توان گفت، در دولت روحانی برجام آماده امضاء بود، اما تندروها مانع شدند.

وی در ادامه افزود: عده ای نمی گذارند،  جمهوری اسلامی با دنیا رابطه ای عزت مندانه داشته باشد. بله، من هم قبول دارم انگلیس در طول تاریخ خیانت های زیادی داشته است، اما اگر مصلحت این باشد با انگلیسی ها رابطه داشته باشیم، هیچ اشکالی ندارد. اما تندروها که متاسفانه زمام امور داخلی و دیپلماسی را در اختیارش می بیند، ایران را روز به روز تنهاتر و غریب تر می کنند که این بسیار نگران کننده است. اگر مردم گرفتارند، به خاطر این است که با دنیا در حالت قطع رابطه هستیم. ما باید به حز اسراییل، با همه جهان حتی آمریکا رابطه بگیریم تا بلکه مردم را از گرفتاری خلاص کنیم.

او در پاسخ به اینکه چرا حاکمیت عزمی برای کنترل تندروها ندارند، تصریح کرد: این مساله ای است که شاید نتوانیم "باز"ش کنیم! به هرحال باید یک معذورهایی را در رفتارهای مان لحاظ کنیم. مساله این است، افراطیون اظهارات تندی می کنند و مثلا درباره حجاب الفاظ نامناسبی به زنان منتسب می کنند، در حالیکه مقام معظم رهبری که به قاعده فصل الخطاب هستند، کلمه ای نادرست درباره هیچ کس به کار نبرده اند. اساسا باید گفت، تندروها را باید با ترویج عقلانیت و واقع بینی بی خاصیت کنیم تا نتوانند تاثیرگذاری منفی را ادامه بدهند.

وی توضیح داد: عده ای از نظام حکمرانى توقع دارند، حذف تندروها را جدی بگیرد. به نظر من شورای نگهبان باید در تعیین صلاحیت ها تجدیدنظر کند. البته شاید ذائقه شورای نگهبان با رفتار تندروها یکی است و به همین دلیل کاری کردند تا افراطیون در انتخابات حداقلی به دولت، مجلس و ارگان های دیگر راه پیدا کنند. اما راًی آوردن در انتخابات های 1400 و 98 نمی تواند ملاک صحیحی برای شایستگی باشد. چرا که آن دو انتخابات با کمترین میزان مشارکت دوره چهل و چند ساله نظام برگزار شد. میدان داری تندروها را باید از چشم شورای نگهبان دید.

منصور حقیت پور در پایان گفت: در این روزهایی که شرایط حساسی داریم، عده ای تندرو که در مجلس هستند، هم حرف های ضرررسان می زنند و هم ادعا می کنند، مجلس انقلابی روی کار است. انشاءالله به وقت اش نشان خواهیم داد، انقلابی بودن باید چطور باشد.

منبع: نو اندیش 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر