کد خبر: 228160
A
روزنامه گردی دیدبان تاریخ ۹ تیر ۱۳۵۰؛

آمادگی شرکت‌های خانه ساز کانادایی، بلژیکی و ژاپنی برای انجام طرحهای وسیع خانه سازی در ایران

روزنامه کیهان روز چهارشنبه ۹ تیر سال۱۳۵۰ با تیتری به رنگ قرمز و درشت از بزرگترین فاجعه فضایی جهان خبر داده که طی آن سه فضانورد شوروی بطور مرموزی در فضا کشته شدند‌. این روزنامه با چاپ‌ عکسی از این سه فضانورد روس نوشته که فضانوردان فقید شوروی رکورد اقامت در فضا را شکسته بودند. کیهان در ادامه این خبر آورده که پس از فرود آرام سایوز، وقتی ماموران دریچه سایوز را باز کردند سه فضانورد را مرده یافتند و اینکه کارشناسان فضایی علت مرگ فضانوردان را بررسی می کنند. محمدرضا پهلوی هم درگذشت این‌ فضانوردان را تسلیت گفته است. زمین‌ گران نخرید! این تیتر که در صفحه اول کیهان امروز دیده می‌شود به هشدار نخست وزیر به مردم مربوط میشود، گویا سیاست قطعی دولت درباره فروش زمین اعلام شده و نحوه واگذاری زمین دولتی به مردم با حضور نخست وزیر بررسی شده است. اما تیتری به رنگ قرمز با عنوان چند قطعه زمین بزرگ در غرب تهران آماده فروش به مردم شد در صفحه اول کیهان امروز دیده می‌شود که در ذیل آن آمده است شرکت‌های مهم خانه سازی کانادا، بلژیک و ژاپن برای انجام طرح های وسیع خانه سازی در ایران تجهیز میشوند.

آمادگی شرکت‌های خانه ساز کانادایی، بلژیکی و ژاپنی برای انجام طرحهای وسیع خانه سازی در ایران

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ روزنامه کیهان روز چهارشنبه ۹ تیر سال۱۳۵۰ با تیتری به رنگ قرمز و درشت از بزرگترین فاجعه فضایی جهان خبر داده که طی آن سه فضانورد شوروی بطور مرموزی در فضا کشته شدند‌. این روزنامه با چاپ‌ عکسی از این سه فضانورد روس نوشته که فضانوردان فقید شوروی رکورد اقامت در فضا را شکسته بودند. کیهان در ادامه این خبر آورده که پس از فرود آرام سایوز، وقتی ماموران دریچه سایوز را باز کردند سه فضانورد را مرده یافتند و اینکه کارشناسان فضایی علت مرگ فضانوردان را بررسی می کنند. محمدرضا پهلوی هم درگذشت این‌ فضانوردان را تسلیت گفته است.

زمین‌ گران نخرید! این تیتر که در صفحه اول کیهان امروز دیده می‌شود به هشدار نخست وزیر به مردم مربوط میشود، گویا سیاست قطعی دولت درباره فروش زمین اعلام شده و نحوه واگذاری زمین دولتی به مردم با حضور نخست وزیر بررسی شده است.

اما تیتری به رنگ قرمز با عنوان چند قطعه زمین بزرگ در غرب تهران آماده فروش به مردم شد در صفحه اول کیهان امروز دیده می‌شود که در ذیل آن آمده است شرکت‌های مهم خانه سازی کانادا، بلژیک و ژاپن برای انجام طرح های وسیع خانه سازی در ایران تجهیز میشوند. با هم ببینیم ماجرا از چه قرار است؛

IMG_20250630_085340_633

امروز خبرنگار ما کسب اطلاع کرد که چند شرکت مهم خانه سازی از کشورهای کانادا، ژاپن و بلژیک برای سرمایه گذاری در امر مسکن به تهران آمده اند. حتی یکی از شرکت‌های خارجی مبلغ ۳۷ میلیون دلار برای این منظور در یکی از بانک‌های ایرانی تودیع کرده است. این شرکت بدنبال زمین ارزان می گردد تا طرح های خود را پیاده کند.

علاوه بر آن نماینده یکی از شرکت‌های فرانسوی نیز به منظور  مذاکره و تبادل نظر درباره برنامه های خانه سازی، ظرف هفته آینده وارد تهران میشود.

ژاپنی ها نیز پیشنهاد جالبی با خود به تهران آورده اند به این معنی که حاضرند به جای برگشت سرمایه خود که در برنامه خانه سازی به کار می اندازند کالا از ایران خریداری و به کشور ژاپن صادر کنند.

نمایندگان این کشورها به مقامات وزارت آبادانی و مسکن و سازمان مسکن مراجعه و پیشنهادات خود را با آنها در میان گذاشته اند.

IMG_20250630_085340_882

یک مقام مطلع در همین زمینه اظهار داشت؛

در صورتیکه یک بانک معتبر خارجی کارآیی این موسسات را تضمین کند از اراضی دولتی با شرایطی که در اختیار شرکت‌های ایرانی گذاشته می‌شود  در اختیار این شرکت‌ها نیز قرار خواهد گرفت تا شروع به خانه سازی کنند.

تهیه و تنظیم: مصطفی رحیمی مشکله

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر