محسنی بندپی: پرستاران باردار به هیچوجه نباید در بخشهای کرونایی یا عفونی فعالیت داشته باشند
عضو کمیسیون بهداشت مجلس، با انتقاد از بکارگیری پرستاران باردار در بخشهای پرخطر بیمارستانها، آن را اقدامی غیرقابل توجیه دانست و تاکیدکرد که پیگیری این موضوع بعد از اتمام بررسی لایحه بودجه در اولویت دستورکار این کمیسیون قرار خواهد گرفت.

به گزارش دیده بان ایران؛ محمدعلی محسنی بندپی ضمن ابراز تاسف از فوت دومین پرستار باردار مبتلا به کرونا و انتقاد از بکارگیری این نیروها در بخشهای پرخطر بیمارستانها، گفت: هماکنون واکسن کرونا به گروههای پرخطر تزریق میشود و قطعا کادر درمانی که در خط مقدم درمان کرونا فعال هستند به دلیل اینکه احتمال آسیب و فوت ناشی از ابتلا به این بیماری در آنها بیشتر است باید در اولویت این گروهها قرار بگیرند.
نماینده مردم چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در بین کادر درمانی نیز بانوان باردار پرستار که از دو جنبه ارتباط مستقیم با بیماران کرونایی و شرایط جسمانی نامناسبی که دارند باید در دریافت واکسن بیشتر از سایر افراد مورد توجه قرار گیرند.
پرستاران باردار به هیچوجه نباید در بخشهای کرونایی یا عفونی فعالیت داشته باشند
وی با بیان اینکه پرستاران باردار به هیچ وجه نباید در بخشهای کرونایی یا عفونی فعالیت داشته باشند، تصریح کرد: چرا در بیمارستانهای لقمان یا شهید مدنی کرج از همکاران پرستار باردار برای ارائه خدمت به بیماران کرونایی استفاده شده است؟
محسنی بندپی افزود: هرچند در بیمارستانها به شدت با کمبود نیروی پرستار مواجه هستیم، اما با توجه به مجوزی که وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم در تمدید قرارداد نیروهای طرحی و هم در بستن قرارداد کمتر از90 روز برای کادر پرستاری صادر کرده است، این قضیه قابل توجیه نیست که اعلام کنند این پرستاران به دلیل کمبود نیرو بکار گرفته شدهاند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، تاکید کرد: بیتردید بروز این معضل ناشی از یک ضعف مدیریتی بوده است، چرا که به محض اینکه تست بارداری بانوان پرستار مثبت شد باید به این نکته توجه شود که وقتی این فرد خود به مراقبت نیاز دارد چطور میتواند از بیماران مراقبت کند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: بنده با دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان در این مورد صحبت میکنم تا پیگیری این موضوع را بعد از بررسی لایحه بودجه 1400 در اولویت دستورکار کمیسیون قرار داده تا در این رابطه به معاونت پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور تذکر دهیم که از ظرفیت نیروهای در معرض خطر برای ارائه خدمات درمانی به گروههای پرخطر استفاده نکنند و از این طریق با دست خود به آسیبدیدگی آحاد جامعه شتاب ندهند.
منبع: خانه ملت