کریخوانی کشتیگیر ژاپنی: رحمان! مبارزه سومی هم هست
رقیب ژاپنی رحمان عموزاد میگوید او و رحمان در آینده باز هم مقابل هم خواهند ایستاد. او ادعای عجیبی هم درباره برد عموزاد داشت.

به گزارش سایت دیدهبان ایران، انتقام، موضوع اصلی سهشنبهشب در مسابقات جهانی زاگرب بود و رحمان عموزاد نقش اصلی را ایفا کرد. او نهتنها انتقام شکست خود از کوتارو کیوکا (ژاپن) در المپیک پاریس را گرفت که این کار را به شیوهای شگفتانگیز انجام داد و در روز پایانی مسابقات کشتی آزاد در آرهنای زاگرب با پیروزی ۱۰ بر صفر در فینال وزن ۶۵ کیلوگرم به قهرمانی رسید.
کوتارو کیوکا قهرمان المپیک بعد از این مبارزه گفت: بسیار متاسف و سرخورده هستم که نتوانستم انتظاراتی که از من میرفت را برآورده کنم و در مبارزه نهایی شکست خوردم.
او درباره قدرت رحمان عموزاد در این وزن و دلیل شکستش گفت: در المپیک من اول اجازه میدادم رقیبانم حرکت کنند و روی حرکات آنها فن مناسب را انتخاب میکردم ولی این بار رحمان از من تقلید کرد و منتظر من ماند تا من اول شروع کنم و در ادامه توانست بر کشتی مسلط شود.
کیوکا درباره اینکه مربیاش قبل از مبارزه با رحمان به او چه گفت، افزود: او به من گفت از کشتی لذت ببرم و در تمام طول مبارزه بجنگم و خیلی نگران نشوم. هر چه در توان داشتم نشان دادم ولی متوجه شدم اینجا جهانی است و قهرمان شدن در این رقابتها آسان نیست. ۳ سال تا شروع المپیک زمان باقی است و تا آن زمان باید بتوانم ایراداتم را برطرف کنم و بتوانم بهتر شوم. هنوز ایراداتی هست و جا برای پیشرفت و بهتر شدن است. هدف بزرگ من این است که بتوانم در المپیک لسآنجلس عنوان قهرمانی را به دست بیاورم.
او ادامه داد: من معتقدم این شکست تلخ برای من حکم پیروزی دارد. دلیلی ندارد خیلی غرق در این شکست شوم. از فردا پایم را روی گاز میگذارم و با قدرت خودم را پیش خواهم رفت تا دفعه بعد روی سکوی نخست بروم.
قهرمان المپیک در پایان گفت: میخواهم بگویم رحمان! مبارزه سومی هم هست و ما دوباره با هم روبرو خواهیم شد و تمام تلاشم را میکنم تا بتوانم برنده شوم. یک بار من بردم و یک بار او و حالا باید برای ادامه آماده شد.