ارگان رسانه ای جبهه پایداری خبر داد: درخواست برای آزمایش موشکی در بهمن ۹۲ کار «ظریف» بود
ارگان رسانه ای جبهه پایداری با انتشار مطلبی ضمن اشاره به مقایسه شروع مذاکرات برجامی در دولت اول حسن روحانی و ابراهیم رئیسی نوشت: این ظریف بود که در سال 92 از وزارت دفاع خواست که موشک آزمایش کند.

به گزارش دیده بان ایران؛ ارگان رسانه ای جبهه پایداری با انتشار مطلبی ضمن اشاره به مقایسه شروع مذاکرات برجامی در دولت اول حسن روحانی و ابراهیم رئیسی نوشت: چند روزی است که با آغاز دور جدید گفتگوها در وین، برخی حامیان تیم سابق مذاکرهکننده به طور روزانه مشغول تولید شبهه و اخبار جعلی با اهداف مشخص هستند.
پس از آن که نقدهای سطحی به تعداد اعضای تیمهای تخصصی و کارشناسی به جایی نرسید، تلاشها بر برقراری اینهمانی میان مذاکرات جدید با گفتگوهای عراقچی آغاز شد. پس از آن نیز کنایهها از ماجرای آزمایشهای موشکی در دوره مذاکرات سابق از سوی شبکهای مشخص در حال انتشار است. اما واقعیت ماجرا چیست و چه کسی و به کدام علت درخواست آزمایش موشکی را در زمانی که مذاکرات در جریان بود مطرح کرد؟ پاسخ این سوال مشخص است: «محمدجواد ظریف»!
در صفحه ۱۵۲ کتاب «راز سر به مهر» که مجموع خاطرات ظریف، عراقچی، صالحی و تخت روانچی از ماجرای برجام است، ماجرای آزمایش موشکی انجام شده در دوران مذاکرات به این شرح آمده است:
در تاریخ سهشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲، خانم شرمن در ایمیلی به آقای عراقچی خبر داده بود که تحریم تعدادی شرکت ایرانی و غیرایرانی روز پنجشنبه ۱۷ بهمن انجام میشود، لذا دکتر ظریف در تماس تلفنی با وزیر دفاع به ایشان اطلاع میدهد که آمریکاییها تصمیم دارند تعدادی از افراد و شرکتها را در روز یادشده تحریم کنند و به ایشان پیشنهاد میکند که بهعنوان اقدام متقابل ضمن هماهنگی با ریاستجمهوری آمادگی لازم برای انجام آزمایش موشکی و پرتاب ماهواره برای روز پنجشنبه یا جمعه را ایجاد نماید. وزیر دفاع پس از پیگیری با متولیان صنعت هوا ـ فضا در پاسخ بیان میدارند که برای پرتاب ماهواره مشکل فنی وجود دارد و آزمایش موشکی نیز نیاز به زمان و انجام مقدماتی دارد که ایشان هر دو مورد را پیگیری خواهد کرد. دکتر ظریف در جلسه روز بعد (چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۲) دولت و در تماسهای مکرر تلفنی موضوع را با وزیر دفاع پیگیری میکند تا از انجام موضوع مطمئن شود.
رجانیوز در خاتمه می نویسد: همانطور که مشخص است، آزمایش موشکی و پرتاب ماهواره به عنوان واکنشی به اقدامات مدنظر آمریکا و از سوی شخص ظریف طراحی و پیشنهاد شده و برخی دیگر از آزمایشهای موشکی و رزمایشهای نظامی نیز با همین منطق در پاسخ به اقدامات طرفهای غربی و متحدان منطقهای آنان طراحی و اجرا شد.