?>
کد خبر: 152503
A

واکنش نشریه معاونت سیاسی سپاه به خبر «رد» پیشنهاد «توافق برجامی موقت» آمریکا از سوی ایران

نشریه اخبار و تحلیل‌ها متعلق به معاونت سیاسی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران در شماره امروز خود با اشاره به خبر شب گذشته‌ی وبسایت آکسیوس مبنی بر پیشنهاد طرف آمریکایی به کشورهای اروپایی برای جایگزین کردن توافق موقت با ایران در چارچوب احیای برجام، آن را خبرسازی دانسته است.

واکنش نشریه معاونت سیاسی سپاه به خبر «رد» پیشنهاد «توافق برجامی موقت» آمریکا از سوی ایران

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ نشریه اخبار و تحلیل‌ها متعلق به معاونت سیاسی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران در شماره امروز خود با اشاره به خبر شب گذشته‌ی وبسایت آکسیوس مبنی بر پیشنهاد طرف آمریکایی به کشورهای اروپایی برای جایگزین کردن توافق موقت با ایران در چارچوب احیای برجام، آن را خبرسازی دانسته است.

نشریه روزانه سپاه پاسداران نوشته «این نشریه مدعی شد دولت بایدن در هفته‌های گذشته با مقام‌های صهیونیست و اروپایی درباره توافق موقت با ایران رایزنی کرده است. طبق این گزارش، توافق مدنظر کاخ سفید شامل رفع برخی تحریم‌ها در ازای توقف بخش‌هایی از برنامه هسته‌ای ایران خواهد بود. اما بلافاصله این پایگاه در متنی دیگر اعلام کرد ایران طرح توافق موقت بایدن را رد کرد. بنا به ادعای این پایگاه منابع مطلع گفتند ایران طرح توافق موقت با آمریکا را رد کرده. این طرح شامل برداشتن برخی تحریم‌های ضدایرانی در ازای توقف غنی‌سازی ۶۰ درصدی و برخی فعالیت‌های دیگر است».

نشریه معاونت سیاسی سپاه در پایان تاکید کرده که «این خبرسازی‌ها را دقیقا باید طرحی برای مقصرنمایی ایران در مذاکرات پیش روی احتمالی دانست که غربی‌ها از امروز آن را کلید زده‌اند».

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر