روایتی از دیدار قالیباف و احمدینژاد در مشهد
البته در رابطه با این دیدار شاید بتوان فرضیه هایی را بیان کرد. نخست آنکه احتمال دارد قالیباف برای اتحاد با احمدی نژاد در مقابل اصولگرایان که دوباره با وی نامهربانی کردند،به دیدار او رفته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران؛ روزنامه قانون نوشت: بعد از کویر شدن جریان اصولگرایی و خشکسالی که اینجماعت در زمینه کاندیداتوری با آن روبهرو شدهاند، دست به دامان قالیباف شده و به او ضمانت دادند که اگر در قامت نماینده آنها در انتخابات پیشرو به میدان بیاید، تنهاترین سردار! خواهد شد.
به نظر میرسد دم خروس پنجشنبه و در مراسم جمنا بدجوری بیرون زده بود. آنها دوباره برسرقولشان نماندند و او را به سایرین، ترجیح دادند. نفر دوم انتخابات سال 92،گزینه اصلی ریاستجمهوری همان سال و مدیرجهادی! این جماعت، با شخصیتهایی مانند میرسلیم،شاهین میرمحمدی،محمد مهدی زاهدی ومسعود میرکاظمی در یک لیست قرارگرفت تا دوباره برای قهر آماده شود!در این همایش حزبی که به آن لقب ملی دادند ،همه آمدهبودند ولی از قالیباف خبری نبود. آری او نبود، زیرا برای دیدار با احمدینژاد که چند روزی است در مشهد به سر میبرد، به دیارکودکی خود رفته بود.قالیباف به محل اقامت احمدینژاد در هتل پنج ستارهو بینالمللی کوثرناب که از گرانترین هتلهای مشهد است، رفته و آنجا دیداری چندساعته با یکدیگر داشتند. بنا به گفته برخی، تلفنهای هتل نیز برای مدتی از دسترس خارج میشوند ولی از محتویات دیدار،خبری به بیرون درز نمیکند.
فرضیه های رایزنی با رقیب سنتی
البته در رابطه با این دیدار شاید بتوان فرضیه هایی را بیان کرد. نخست آنکه احتمال دارد قالیباف برای اتحاد با احمدی نژاد در مقابل اصولگرایان که دوباره با وی نامهربانی کردند،به دیدار او رفته است.
دوم، شاید قالیباف خطر احمدینژاد و یارانش را بیشتر از سایراصولگرایان درک کرده و به دیدار او رفته است تا وی را از ایستادن در مقابل یارانش، منصرف کند.
سوم، اینکه احتمال دارد قالیباف در سفرهای عادی و ماهانه خود که به مشهد میرود، بدون هیچ هماهنگی قبلی و تنها برای استراحت به این هتل محل اقامت محمود احمدینژاد رفته است!با توجه به اتفاقهایی که این روزها رخ میدهد و با اعلام کاندیداتوری برخی برای ریاستجمهوری کشور بزرگی مانند ایران ( که به شوخی شبیهاست)، به نظر میرسد فرضیه سوم بیشتر قابل درک و فهم باشد!
گذشته ازاین موضوعات، بدون شک دیدارهای محرمانه در سطح مقامات ایران، موضوع جدیدی نیست و چندان نباید تعجب کرد که قالیباف و احمدینژاد که روزگاری دست بر یقه یکدیگر داشتند، امروز با یکدیگر برای ایستادن مقابل قشری دیگر، عهد اخوت ببندند. شاید قالیباف نیز دانسته است که احمدینژاد از لحاظ مدیریتی و رویکرد، هرچه باشد از مدعیان اصولگرایی بیشتر برسرحرف خود میایستد و راحت تر میشود در مسائل همراستا، به او اعتماد کرد.