آموزشگاه باریستا در تهران
رای باریستا شدن نیاز دارید تو دوره آموزشی باریستایی یه آموزشگاه باریستا در تهران شرکت کنید، برای اینکه بتونید بهترین و کامل ترین سرفصل های آموزشی رو ببینید نیازه که اول اون آموزشگاه باریستا در تهران رو پیدا کنید، ما این سرچ رو براتون انجام دادیم و کارتون رو راحت کردیم، آموزشگاه مورد نظر مدرسه قهوه کافی پارس هستش که دارای دو تا شعبه تو تهران و کرجه که تو بهترین لوکیشن با بهترین دسترسی قرار گرفتن؛ شما تو دوره باریستایی کافی پارس مهارت های یک باریستای حرفه ای رو یاد می گیرین و با توانایی ها و مهارت هایی که بدست میارین می تونین تو هر کافه ای چه بزرگ باشه چه کوچیک، چه تو یه کافه رستوران و یا حتی کافی شاپ یه هتل لوکس باشه براحتی استخدام بشید و از توانایی ها و مهارتتون مایه بذارید.

به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ همونطور که تفاوت های زیادی تو قهوه ها وجود داره، تفاوت های زیادی هم تو باریستاها وجود داره، بعضی فقط برای گذروندن وقت باریستا می شن ولی بعضی دیگه از روی علاقه باریستا و می خوان یه لبخند از مشتری برای نوشیدن قهوه ای عالی جایزه بگیرن؛ برای باریستا شدن نیاز دارید تو دوره آموزشی باریستایی یه آموزشگاه باریستا در تهران شرکت کنید، برای اینکه بتونید بهترین و کامل ترین سرفصل های آموزشی رو ببینید نیازه که اول اون آموزشگاه باریستا در تهران رو پیدا کنید، ما این سرچ رو براتون انجام دادیم و کارتون رو راحت کردیم، آموزشگاه مورد نظر مدرسه قهوه کافی پارس هستش که دارای دو تا شعبه تو تهران و کرجه که تو بهترین لوکیشن با بهترین دسترسی قرار گرفتن؛ شما تو دوره باریستایی کافی پارس مهارت های یک باریستای حرفه ای رو یاد می گیرین و با توانایی ها و مهارت هایی که بدست میارین می تونین تو هر کافه ای چه بزرگ باشه چه کوچیک، چه تو یه کافه رستوران و یا حتی کافی شاپ یه هتل لوکس باشه براحتی استخدام بشید و از توانایی ها و مهارتتون مایه بذارید.
کسی که قصد داره باریستا بشه باید علاوه بر علاقه ای که به قهوه و این شغل داره، یه سری خصوصیات شخصیتی هم داشته باشه که به تمرکز و دقت ربط پیدا می کنه و باید ببینه می تونه با اونها کنار بیاد یا خیر که البته همه موارد در دوره باریستایی آموزشگاه کافی پارس به شما یاد داده میشه که در ادامه براتون بیشتر توضیح می دیم:
1-خدمات دادن به مشتری:
یه باریستا در طول روز مستقیماً با مشتری ها و اخلاق های مختلفشون سروکار داره و نیازه که مهارت های بین فردی قوی ای داشته باشه چون رفتار مناسب با مشتری ها می تونه برای کافه سود آور باشه و اون رو جزو مشتری های ثابت کنه، همچنین از طرفی دیگه ارتباط دوستانه کنترل شده با مشتری و خوشرو بودن و پاسخ به برخی سوالاتشون درباره قهوه از مهمترین المان هاییه که باریستا باید داشته باشه و این همیشه یادتون باشه در همه حال حق با مشتریه و شما حق بحث و ایجاد تشنج ندارید.
2-توجه به جزئیات کوچک اما حیاتی:
بسیاری از مشتریان، مشتری ثابت شما می شوند و معمولا درخواست نوشیدنی های خاصی دارند و یه باریستا باید بتونه مشتری دائمی خودش رو راضی نگه داره.
3-نظافت و پاکیزگی:
یکی از اصول کافه داریه و باریستاها باید کارت بهداشت داشته باشن و لباس همیشه مرتب با رنگ روشن تن کنن و موقع تهیه قهوه هم کلاه و دستکش های یکبار مصرف، استفاده کنن و قبل از هر روز باز کردن و هر شب بستن کافه همه دستگاه ها و محیط و ظروف باید تمیز و شسته شوند.
4-توانایی انجام چند کار به صورت همزمان:
در مواقع پیک شلوغی یه کافه، باریستا باید بتونه چند کار متفاوت رو همزمان و یا سریع انجام بده که این کار نیاز به شخصی مسلط به تهیه انواع قهوه و باقی کارها داره، باید بتونه تحت فشار مداوم یک محیط کاری شلوغ، کاملا خونسرد و آروم کار کنه و خیلی موارد دیگه که حین کار گفته و یاد داده میشه.
کافی پارس معتبرترین آموزشگاه باریستا در تهران با مدرک بین المللی سرفصل های متنوع و کاملی داره که به بخش های مختلف علم قهوه و شناخت دستگاه ها، تهیه انواع قهوه با اسپرسو، تهیه قهوه های دمی، مدیریت و راه اندازی کافه میشه که شامل موارد زیره:
آشنایی با انواع دانه های قهوه و نژاد های مختلف آن
آشنایی با انواع ذائقه و سلیقه مردم در قهوه
آشنایی با انواع کافه های تیک اوی، کافه گیم و لوکال و ...
آشنایی با انواع آسیاب های قهوه و انواع دستگاه های قهوه ساز
آموزش آماده سازی و سرو اسپرسو:
آموزش آماده سازی و سرو آیس اسپرسو
آموزش آماده سازی و سرو آمریکانو
آموزش آماده سازی و سرو آیس آمریکانو
آموزش آماده سازی و سرو کافه لاته
آموزش آماده سازی و سرو آیس لاته
آموزش آماده سازی و سرو کاپوچینو
آموزش آماده سازی و سرو قهوه موکا
آموزش آماده سازی و سرو آیس موکا
آموزش آماده سازی و سرو کارامل لاته ماکیاتو
آموزش آماده سازی و سرو اسپرسو ماکیاتو
آموزش تخصصی لته آرت
آموزش آماده سازی و سرو فلت وایت
آموزش آماده سازی و سرو آفاگاتو
آموزش آماده سازی و سرو هات چاکلت
آموزش آماده سازی و سرو وایت چاکلت
آموزش آماده سازی و سرو هات میکس
آموزش آماده سازی و سرو چای ماسالا
آموزش آماده سازی و سرو انواع دمنوش ها مثل به لیمو، چای سبز، چای ترش، چای سیاه، دمنوش بهار نارنج، گل گاو زبان و ...
سرفصل های تخصصی قهوه های دمی و نسل سوم:
آموزش آماده سازی و سرو قهوه ترک
آموزش آماده سازی و سرو قهوه یونانی
آموزش آماده سازی و سرو قهوه یزدی
آموزش آماده سازی و سرو قهوه دمی فرانسه
آموزش آماده سازی و سرو قهوه نسل سوم با دم افزار کمکس
آموزش آماده سازی و سرو قهوه نسل سوم با دم افزار کلدبرو
آموزش آماده سازی و سرو قهوه نسل سوم با دم افزار V60
آموزش آماده سازی و سرو قهوه نسل سوم با دم افزار سایفون
سرفصل های مدیریت و راه اندازی کافه:
آموزش انتخاب محل کافه و پیشنهاد برای داشتن یکی از نمایندگی های کافه پارس که در این صورت می توانید از شرایط ویژه وام 50% از هزینه محاسبه شده برای کافه و تجهیزاتش بدون ضامن و سند و پرداخت اون با سود سالیانه 25% که از طرف آکادمی پارس و بانک مزبور برای شما تدارک دیده شده، برای اطلاع از شرایط نمایندگی می توانید روی هایلایت ضربه بزنید.
آموزش طراحی چرخه بیزینس برای انواع کافه
آموزش چگونگی انتخاب رنگ سازمانی برای برند و لوگو و سبک دکور کافه
آموزش برندینگ و شناخته شدن و ثبت نام تجاری کافه
آموزش طراحی منو و منو نویسی حرفه ای
آموزش هزینه های تمام شده و حاشیه سود کافه
آموزش استخدام کارمندان نظیر باریستا، بارتندر، سینک شوی، سفارش گیرنده، خدماتی، مدیریت کافه و چگونگی آموزش به آنها و بروز نگه داشتنشان
آموزش تبلیغات و بازاریابی کافه برای جذب مشتری جدید و چگونگی حفظ مشتری های قدیم
آموزش انواع تولید محتوای آموزشی و تبلیغاتی
آموزش تبلیغات دیجیتال نظیر کیلیکری، بنری، همسان، ریپورتاژ خبری، ادورز و ...
آموزش تبلیغات مدل فریمیوم مخصوص کافه
آموزش تبلیغات آفلاین مثل بروشور نویسی، پیامک مارکتینگ و بیلبورد
آموزش تبلیغات و اجرای کمپین های تبلیغاتی 360 درجه کافه ها
آموزش وفادار سازی مشتری با کارت کش بک، گیفت و آفرهای ویژه روزهای خاص در تقویم و خیلی موارد دیگه که در حین درس ممکن است اضافه شود.
فکر می کنم توضیحات راجع به شخصیت یه باریستا کامل بود و همچنین اطلاعاتتون درباره سرفصل هایی که قراره تو کافی پارس بهترین و معتبرترین آموزشگاه باریستا در تهران بگذرونید هم کافی و راضی کننده، حالا اگه دوست دارین تو دوره باریستایی شرکت کنین و عاشق قهوه هستین و ازینکه ساعت ها سرپا بایستین و مشغول تهیه انواع قهوه بشید و گاهی هم مجبور شید کاری اضافه تر از کار خودتون انجام دهید مثل پاک کردن میز در صورت شلوغی کافه یا سرو قهوه برای مشتری و ازین کار بدتان هم نمی آید چون کار در کافه یجورایی کار تیمی هست و همه باید همکاری کنن، می تونید تلفنی یا حضوری به آموزشگاه رفته یا برای اطلاعات بیشتر به سایت کافی پارس مراجعه کنید.