?>
کد خبر: 223292
A

بازداشت سه نفر در رابطه با واژگونی ناو جنگی کره شمالی به دستور رهبر کره

رسانه‌های حکومتی کره شمالی گزارش داده‌اند سه مسئول کارگاه کشتی‌سازی به‌دلیل حادثه‌ای که هنگام به آب انداختن یک ناوشکن جدید در روز چهارشنبه روی داد،‌ بازداشت شده‌اند. در مراسم به آب انداختن این ناوشکن پنج هزار تنی، بخش‌هایی از کف ناوشکن خرد و باعث شد کشتی تعادل خود را از دست بدهد و به پهلو بیفتد. تحقیقات در مورد این حادثه که کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی آن را «اقدامی مجرمانه» توصیف کرده، همچنان ادامه دارد. کی‌سی‌ان‌ای،‌ خبرگزاری رسمی کره شمالی، افرادی را که بازداشت شده‌اند، مهندس ارشد کشتی‌سازی چونگ‌جین در شمال کشور، رئیس کارگاه ساخت بدنه و یک مدیر اداری معرفی کرده و گفته است این سه نفر «مسئول حادثه» هستند.

بازداشت سه نفر در رابطه با واژگونی ناو جنگی کره شمالی به دستور رهبر کره

به گزارش سایت دیده بان ایران؛  رسانه‌های حکومتی کره شمالی گزارش داده‌اند سه مسئول کارگاه کشتی‌سازی به‌دلیل حادثه‌ای که هنگام به آب انداختن یک ناوشکن جدید در روز چهارشنبه روی داد،‌ بازداشت شده‌اند.

در مراسم به آب انداختن این ناوشکن پنج هزار تنی، بخش‌هایی از کف ناوشکن خرد و باعث شد کشتی تعادل خود را از دست بدهد و به پهلو بیفتد.

تحقیقات در مورد این حادثه که کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی آن را «اقدامی مجرمانه» توصیف کرده، همچنان ادامه دارد.

کی‌سی‌ان‌ای،‌ خبرگزاری رسمی کره شمالی، افرادی را که بازداشت شده‌اند، مهندس ارشد کشتی‌سازی چونگ‌جین در شمال کشور، رئیس کارگاه ساخت بدنه و یک مدیر اداری معرفی کرده و گفته است این سه نفر «مسئول حادثه» هستند.

 گاردین نوشت: درحالیکه کیم جونگ اون رهبر کره شمالی قول داده بود کسانی را که مسئول خسارت «جنایی» به ناوشکن جدید ۵۰۰۰ تنی نیروی دریایی هستند، مجازات کند؛ رسانه‌های این کشور منزوی از بازداشت دستکم سه نفر در این ارتباط خبر می‌دهند.

پیونگ یانگ اعلام کرده است: در مراسم به آب انداختن یک ناوشکن نیروی دریایی تازه ساخته شده ۵۰۰۰ تنی در شهر بندری چونگجین در شرق این کشور، «حادثه‌ای جدی» رخ داده است که در آن بخش‌هایی از کف کشتی خرد شده است. رهبر کره شمالی، این حادثه را «عملی مجرمانه ناشی از بی‌احتیاطی مطلق» خواند که به عزت کشور آسیب رسانده است.

طبق اطلاعات رسانه رسمی کره شمالی افراد بازداشت‌شده عبارتند از مهندس ارشد کارخانه کشتی‌سازی چونگجین؛ رئیس کارگاه ساخت بدنه و معاون مدیر امور اداری مجموعه. مدیر کارخانه کشتی‌سازی نیز توسط نیروهای انتظامی احضار شده است.

گفتنی است ارتش کره جنوبی مدعی شده است: مقامات اطلاعاتی این کشور و آمریکا ارزیابی کرده‌اند که «تلاش کره شمالی برای به آب اندانختن کشتی از پهلو» شکست خورده و کشتی در آب رها شده است.

در روز جمعه، این خبرگزاری اعلام کرد که هونگ کیل هو، مدیر کارگاه کشتی‌سازی، احضار شده است. تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد ناوشکنی که به پهلو افتاده، با برزنت‌های آبی بزرگی پوشانده شده است. همچنین بخشی از کشتی نیز داخل خشکی و بخش بیشتر آن در آب است.

 

 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر