کد خبر: 229234
A

سهام تسلا سقوط کرد؛ ترس سرمایه‌گذاران از تأثیر حزب سیاسی جدید ایلان ماسک بر برند شرکت

سهام شرکت تسلا در معاملات ابتدایی روز دوشنبه در بازار بورس آمریکا ۷.۵ درصد سقوط کرد و ۷۶ میلیارد دلار (۵۶ میلیارد پوند) از ارزش این شرکت پاک شد؛ چرا که سرمایه‌گذاران نگران‌اند که تأسیس حزب سیاسی جدید توسط ایلان ماسک باعث دردسرهای بیشتری برای این خودروساز برقی شود

سهام تسلا سقوط کرد؛ ترس سرمایه‌گذاران از تأثیر حزب سیاسی جدید ایلان ماسک بر برند شرکت

به گزارش سایت دیده بان ایران؛    سهام شرکت تسلا در معاملات ابتدایی روز دوشنبه در بازار بورس آمریکا ۷.۵ درصد سقوط کرد و ۷۶ میلیارد دلار (۵۶ میلیارد پوند) از ارزش این شرکت پاک شد؛ چرا که سرمایه‌گذاران نگران‌اند که تأسیس حزب سیاسی جدید توسط ایلان ماسک باعث دردسرهای بیشتری برای این خودروساز برقی شود.

ارزش بازار تسلا پس از باز شدن بازار وال‌استریت، از بیش از یک تریلیون دلار به حدود ۹۴۰ میلیارد دلار کاهش یافت. در همین حال، ارزش سهام متعلق به ماسک در تسلا نیز تقریباً ۱۰ میلیارد دلار کاهش یافت و به کمتر از ۱۲۰ میلیارد دلار رسید.

با وجود این افت، مدیرعامل تسلا و اسپیس‌اکس همچنان ثروتمندترین فرد جهان باقی مانده و بنا بر برآورد فوربز، ثروتی معادل ۴۰۰ میلیارد دلار دارد.

روابط ایلان ماسک با دونالد ترامپ تأثیر زیادی بر قیمت سهام تسلا داشته است. در ابتدا، حمایت شدید ماسک از رئیس‌جمهور آمریکا باعث واکنش منفی در میان بخشی از مصرف‌کنندگان شد. اکنون، تبدیل این رابطه به نوعی خصومت، سرمایه‌گذاران را نگران کرده است که ماسک از تمرکز بر فعالیت‌های شرکتی خود منحرف شود یا کاخ سفید علیه کسب‌وکارهایش موضع بگیرد.

دن آیوز، تحلیل‌گر در شرکت Wedbush Securities، گفت اعلام تشکیل یک حزب سیاسی توسط ماسک باعث نگرانی شدید سرمایه‌گذاران شده است: «به زبان ساده، ورود عمیق‌تر ماسک به سیاست و تلاشش برای مقابله با ساختار قدرت در واشنگتن، دقیقاً برخلاف خواسته‌ی سهامداران تسلا در این مقطع حساس است.»

 

او افزود: «در بین سرمایه‌گذاران تسلا، حس کلی از خستگی و ناامیدی نسبت به ناتوانی ماسک در دوری از سیاست به‌وجود آمده است.»

 

ترامپ روز یکشنبه در واکنش به تأسیس حزب جدید ماسک، آن را «مسخره» خواند و بار دیگر به ثروتمندترین فرد جهان تاخت.

 

در پستی در پلتفرم «تروث سوشیال»، ترامپ نوشت: «ناراحت‌کننده است که ببینیم ایلان ماسک کاملاً از کنترل خارج شده و در پنج هفته گذشته عملاً تبدیل به یک سانحه قطار شده است.»

 

ماسک در آخر هفته در پلتفرم X (توئیتر سابق) اعلام کرد که حزب جدیدی به نام «حزب آمریکا» (America Party) تأسیس کرده و نوشت: «وقتی پای ورشکسته کردن کشورمان با فساد و حیف‌ومیل در میان است، ما در یک نظام تک‌حزبی زندگی می‌کنیم، نه دموکراسی. امروز، حزب آمریکا شکل گرفت تا آزادی‌تان را به شما بازگرداند.»

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر