کد خبر: 237044
A

گزارش ها درباره تلاش برای ترور مدیرکل آژانس انرژی اتمی /حفاظت ۲۴ ساعته از گروسی در اتریش

«فردریک دال» سخنگوی سرویس مطبوعاتی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز در پاسخ به وال‌استریت‌ژورنال گفت که یک واحد ویژه از سرویس‌های اطلاعاتی اتریش پس از آنکه سرویس اطلاعاتی این کشور داده‌هایی را در مورد تهدید علیه «رافائل گروسی» رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از سوی یک شخص ثالث دریافت کرد، گروسی را تحت حفاظت قرار داد.

گزارش ها درباره تلاش برای ترور مدیرکل آژانس انرژی اتمی /حفاظت ۲۴ ساعته از گروسی در اتریش

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ «فردریک دال» سخنگوی سرویس مطبوعاتی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز در پاسخ به وال‌استریت‌ژورنال گفت که یک واحد ویژه از سرویس‌های اطلاعاتی اتریش پس از آنکه سرویس اطلاعاتی این کشور داده‌هایی را در مورد تهدید علیه «رافائل گروسی» رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از سوی یک شخص ثالث دریافت کرد، گروسی را تحت حفاظت قرار داد.

فردریک دال در عین حال، مشخص نکرد که تهدید علیه گروسی از کجا ناشی شده است.

منابع وال‌استریت‌ژورنال مدعی‌اند که مقامات اتریشی بر اساس داده‌های اطلاعاتی که نشان دهنده تهدید خاص علیه گروسی از سوی افراد مرتبط با ایران بوده، اقدام کرده‌اند.

به نوشته این رسانه، واحد ویژه «کبرا» که برای محافظت از گروسی در اختیار رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار گرفته است، برای مقابله با جدی‌ترین تهدیدها استفاده می‌شود.

این روزنامه به نقل از سخنگوی سرویس مطبوعاتی آژانس اتمی نوشت که «ما می‌توانیم تأیید کنیم که اتریش یک واحد کبرا ارائه کرده، اما نمی‌توانیم بگوییم که دقیقاً تهدید از کجا ناشی شده است.»

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر