کد خبر: 238556
A
در گفت و گو با دیده بان ایران مطرح شد؛

توسلی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: اختصاص پاداش به مدیران وزارت جهاد در شرایطی که نظامیان ما پشت لانچرها شهید می شدند اقدامی توهین آمیز بود

فتح الله توسلی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس دوازدهم به انتقاد از تغییر ساختار وزارت جهاد کشاورزی پرداخت و به دیده بان ایران گفت: دولت کل ساختار وزارت جهاد اعم از منابع طبیعی و سازمان امور اراضی و شیلات را هم بهم ریخته و وزارت جهاد هم سکوت کرده است؛ از سوی دیگر عملکرد وزیر، در حوزه کشاورزی جای انتقاد بسیار دارد لذا طرح سوال از وزیر جهاد را کلید زده ام. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص اختصاص های ۳۰ و ۴۰ میلیونی به مدیران وزارت جهاد در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، به دیده بان ایران گفت: در شرایطی که نظامیان ما پشت لانچرها به شهادت می رسیدند، اقدام وزارت جهاد در تخصیص پاداش به مدیران زیر مجموعه کار درستی نبود.

 توسلی، عضو کمیسیون  اقتصادی  مجلس: اختصاص پاداش به مدیران وزارت جهاد در شرایطی که نظامیان ما پشت لانچرها شهید می شدند اقدامی توهین آمیز بود

دیده بان ایران؛  اختصاص پاداش های  ۳۰ و ۴۰ میلیونی به مدیران وزارت جهاد کشاورزی و انتشار خبر تغییر ساختار  این وزارتخانه با انتقاد نمایندگان مجلس روبرو شده است.  نمایندگان  منتقد  بر این  باور هستند که رویکرد وزارت جهاد کشاورزی  در تغییر ساختار  وزارت  جهاد کشاورزی  موجب آشفتگی در  سازمان  منابع طبیعی و   شیلات  کشور  شده است. 

فتح الله توسلی،   عضو کمیسیون  اقتصادی  مجلس دوازدهم  به  انتقاد از تغییر  ساختار   وزارت  جهاد کشاورزی پرداخت و به  دیده  بان ایران   گفت: دولت کل ساختار وزارت جهاد اعم از منابع طبیعی و سازمان امور اراضی و شیلات را هم بهم ریخته و وزارت جهاد هم سکوت کرده است؛ از سوی دیگر عملکرد وزیر، در حوزه کشاورزی جای انتقاد بسیار دارد لذا طرح سوال از وزیر جهاد را کلید زده ام.

عضو  کمیسیون  اقتصادی مجلس  در خصوص اختصاص های  ۳۰ و ۴۰ میلیونی به مدیران وزارت جهاد در جنگ تحمیلی ۱۲  روزه،  به دیده بان ایران گفت: در شرایطی که نظامیان ما پشت لانچرها به شهادت می رسیدند، اقدام وزارت جهاد در تخصیص پاداش به مدیران زیر مجموعه کار درستی نبود.   

توسلی خاطرنشان ساخت: البته وزارت جهاد اعلام کرده که این پاداش برای موضوع دیگری پرداخت شده است اما اگر هم این مساله درست باشد، زمان مناسبی را انتخاب نکردند و کار آنها توهین به بقیه بود.

منبع : دیده  بان ایران 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر