لبوبو؛ عروسکی که ۸۰۰ میلیارد از جیب ایرانیها برد
ایرانیها تا الان بیش از ۸۰۰ میلیارد خرج عروسک لبوبو کردند. بر اساس گزارشها، عروسک چینی لبوبو در مدت چند ماه حضور خود در بازار ایران، بیش از یک میلیون نسخه فروش داشته است.حضور سلبریتیها و اینفلوئنسرها در ترویج آن، موجی از خریدهای چشموهمچشمی ایجاد کرده و قیمتش در بازار ایران از ۷۲۰ هزار تا یکونیم میلیون تومان متغیر است.

به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ «لبوبو» عروسک کوچک و کمی ترسناک چینی، ظرف چند ماه بیش از یک میلیون نسخه در ایران فروش رفت و به نماد چشموهمچشمی و فرهنگ مصرفی در شبکههای اجتماعی تبدیل شد.
ایرانیها تا الان بیش از ۸۰۰ میلیارد خرج عروسک لبوبو کردند.
بر اساس گزارشها، عروسک چینی لبوبو در مدت چند ماه حضور خود در بازار ایران، بیش از یک میلیون نسخه فروش داشته است.
در اردیبهشت امسال نام «لبوبو» کمکم بین کاربران ایرانی دهان به دهان چرخید. این عروسک کوچک، زشت و کمی ترسناک که نخستینبار در سال ۲۰۱۵ توسط هنرمند هنگکنگی کاسینگ لونگ خلق شد، ابتدا در آسیا و اروپا ترند شد و حالا چند ماهی است در ایران هم به یکی از پرفروشترین عروسکها تبدیل شده است