کد خبر: 244200
A
روزنامه گردی دیدبان تاریخ ۱۸ مهر ۱۳۵۲؛

رئیس تلویزیون فرانسه: تلویزیون فرانسه و ایران برنامه های مشترک تهیه می کنند

عقب نشینی ارتش اسرائیل/ ارتش سوریه به ۲۵ کیلومتری مرز اسرائیل رسید/ چریکهای فلسطینی یک دهکده اسرائیل را اشغال کردند/ کماندوهای سوریه در بزرگترین شهر جولان پیاده شدند/ در برابر پیروزیهای شگفت انگیز مصر و سوریه، ژنرال‌های اسرائیل به هراس افتادند. این خبرها که خواندید تیتر یک و اخبار مربوط به آن در شماره امروز چهارشنبه ۱۸ مهر سال ۱۳۵۲ روزنامه اطلاعات است که در سوتیترهای دیگر مربوط به این خبر آمده است‌، کشتی های جنگی آمریکا به خاورمیانه نزدیک شدند و آمریکا ۳۰ فانتوم دیگر به اسرائیل می دهد.

رئیس تلویزیون فرانسه: تلویزیون فرانسه و ایران برنامه های مشترک تهیه می کنند

عقب نشینی ارتش اسرائیل/ ارتش سوریه به ۲۵ کیلومتری مرز اسرائیل رسید/ چریکهای فلسطینی یک دهکده اسرائیل را اشغال کردند/ کماندوهای سوریه در بزرگترین شهر جولان پیاده شدند/ در برابر پیروزیهای شگفت انگیز مصر و سوریه، ژنرال‌های اسرائیل به هراس افتادند.

این خبرها که خواندید تیتر یک و اخبار مربوط به آن در شماره امروز چهارشنبه ۱۸ مهر سال ۱۳۵۲ روزنامه اطلاعات است که در سوتیترهای دیگر مربوط به این خبر آمده است‌، کشتی های جنگی آمریکا به خاورمیانه نزدیک شدند و آمریکا ۳۰ فانتوم دیگر به اسرائیل می دهد. از آن سو هم ناوگان شوروی وارد مدیترانه شرقی شدند و شوروی به مصر و سوریه اسلحه فرستاده است. عکس یک امروز روزنامه هم به همین موضوع اختصاص دارد.

IMG_20251010_112735_807

اما دو خبر داخلی هم در این شماره اطلاعات قابل مشاهده است از بررسی و تحت کنترل شدید قرار گرفتن وضع گوشت تهران تا ایجاد ۱۰ مرکز جدید تلفن در تهران.

IMG_20251010_112903_343

اما دیدار رئیس تلویزیون فرانسه از ایران و اعلام همکاری این کشور برای تهیه برنامه های مشترک یکی از خبرهای صفحه آخر اطلاعات امروز است که متن آن به شرح زیر می باشد؛

دیشب آرتور کنت رئیس تلویزیون فرانسه در یک مصاحبه مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی ضمن اظهار خوشوقتی از بازدیدهای خود از ایران ابراز داشت؛

ایران تقریبا دومین میهن من است زیرا هفت بار با علاقه به ایران سفر کرده ام. برای ما فرانسوی‌ها ایران از نظر تمدن و فرهنگ، منتهی الیه غرب است و من در این کشور ملتی را می بینم که سعی می کند در دنیا سازنده باشد.

آرتور کنت درباره همکاری بین رادیو تلویزیون فرانسه و رادیو تلویزیون‌ ملی ایران، نخست به همکاری فنی و تبادل ماموران فنی و نویسندگان اشاره کرد و سپس تولید مشترک را مطرح کرد و گفت؛

برنامه های نمایش و سریال و تاریخ و هنر با همکاری رادیو تلویزیون‌های هر دو کشور تهیه خواهد شد و این برنامه ها در رادیو تلویزیون ملی ایران، رادیو تلویزیون فرانسه و سایر تلویزیون‌های اروپایی نشان داده خواهد شد.

او درباره رادیو تلویزیون ملی ایران هم گفت؛

نبوغ ایرانی هماهنگی جالبی در این زمینه دارد و برنامه هایی که در اینجا مشاهده کردم ارزنده و کامل به نظر می رسید.

در مورد فیلم‌های خبری هم آرتور کنت گفت؛

ما هر شب از راه قمر مصنوعی یک برنامه خبری پخش خواهیم‌ کرد که در خاورمیانه هم مورد استفاده خواهد بود و قرار است که این برنامه در ایران هم پخش بشود.

تهیه و تنظیم: مصطفی رحیمی مشکله

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر