کد خبر: 252044
A

وزیر خارجه چین: با هرگونه دخالت در امور داخلی کشور‌های منطقه، مخالف هستیم

وزیر خارجه چین در اظهاراتی گفت: پکن به دنبال نقش اثرگذار خود به عنوان مدافع جدی صلح، ثبات و توسعه در آسیای مرکزی است و با هرگونه دخالت در امور داخلی کشورهای منطقه مخالف است.

وزیر خارجه چین: با هرگونه دخالت در امور داخلی کشور‌های منطقه، مخالف هستیم

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، وانگ یی پس از پایان سفر خود به قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان در جریان یک مصاحبه مطبوعاتی به جنایات ارتش ژاپن در جریان جنگ جهانی دوم اشاره کرد و گفت: اگر توکیو دوباره همان مسیر اشتباه را دنبال کند، همه کشورها و مدافعان عدالت حق دارند جنایات تاریخی ژاپن را بازنگری کرده و مانع احیای نظامی‌گری این کشور شوند.

وی افزود: ژاپن نباید بر مسیر نادرست پافشاری کند و در اسرع وقت در مورد اشتباهات خود تأمل کرده و آنها را اصلاح کند.

وانگ یی در ادامه با تاکید بر اینکه جزیره تایوان بخش جدایی‌ناپذیر از خاک این کشور است، افزود: امسال هشتادمین سالگرد پیروزی مردم چین در برابر تجاوز ژاپن و اشغال تایوان است و بازگشت این جزیره به صراحت چین در اسناد بین‌المللی از جمله سند تسلیم ژاپن در جنگ جهانی دوم ذکر شده است.

وی همچنین با اشاره به اینکه ارسال سیگنال‌های نظامی از سوی رهبران ژاپن درباره مساله تایوان عبور از «خط قرمز» است، یادآور شد: اگر توکیو این مسیر را ادامه دهد، پکن ناگزیر است نه فقط برای حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی خود، بلکه برای دفاع از دستاوردهای پس از جنگ جهانی دوم و عدالت بین‌المللی واکنشی قاطع نشان دهد.

وزیر خارجه چین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مردم این کشور عاشق صلح هستند و با همسایگان خود دوستانه رفتار می‌کنند، خاطرنشان کرد: مردم چین در موضوعات مربوط به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی این کشور هرگز عقب‌نشینی نخواهند کرد.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر