کد خبر: 254183
A

اورژانس: در دهه اول آذر، تعداد مراجعات بیماران تنفسی به بیش از ۲۱۰ هزار نفر رسیده/ تهران، خوزستان، البرز، خراسان رضوی و به ویژه مشهد بیشترین تعداد بیماران مراجعه‌کننده را به خود اختصاص داده‌اند

رییس سازمان اورژانس کشور با اشاره به تشدید آلودگی هوا در سراسر کشور از افزایش کم سابقه مراجعه بیماران دچار مشکلات قلبی و تنفسی به اورژانس ۱۱۵ خبر داد و گفت: در ۱۰ روز اول آذرماه امسال، تعداد مراجعات این بیماران به اورژانس ۱۱۵ به بیش از ۲۱۰ هزار نفر رسیده است

اورژانس: در دهه اول آذر، تعداد مراجعات بیماران تنفسی به بیش از ۲۱۰ هزار نفر رسیده/ تهران، خوزستان، البرز، خراسان رضوی و به ویژه مشهد بیشترین تعداد بیماران مراجعه‌کننده را به خود اختصاص داده‌اند

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ رییس سازمان اورژانس کشور با اشاره به تشدید آلودگی هوا در سراسر کشور از افزایش کم سابقه مراجعه بیماران دچار مشکلات قلبی و تنفسی به اورژانس ۱۱۵ خبر داد و گفت: در ۱۰ روز اول آذرماه امسال، تعداد مراجعات این بیماران به اورژانس ۱۱۵ به بیش از ۲۱۰ هزار نفر رسیده است.

جعفر میعادفر گفت: گزارش‌های دریافتی از مراکز فوریت‌های پزشکی در سراسر کشور حاکی از آن است که در این مدت میزان مراجعات در برخی استان‌ها رشد چشمگیری داشته است.

وی افزود: استان‌های تهران، خراسان رضوی (به ویژه شهر مشهد مقدس)، خوزستان و البرز بیشترین تعداد بیماران مراجعه‌کننده را به خود اختصاص داده‌اند؛ موضوعی که زنگ خطر جدی برای گروه‌های حساس و وضعیت عمومی سلامت شهروندان است.

رییس سازمان اورژانس کشور تداوم این شرایط را موجب افزایش بستری‌ها و تشدید مشکلات تنفسی و قلبی در میان سالمندان، کودکان و بیماران زمینه‌ای دانست و هشدار داد: با ادامه پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها، احتمال افزایش مراجعات به اورژانس بیمارستانی و پیش بیمارستانی در روزهای پیش‌رو نیز وجود دارد

میعادفر در پایان از کاهش مواجهه با هوای آلوده، کاهش ترددهای غیرضروری و استفاده از تجهیزات حفاظت فردی مانند ماسک های استاندارد به عنوان مهمترین عوامل در پیشگیری از بروز مشکلات بیشتر برای مردم و بیماران یاد کرد.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر