?>
کد خبر: 32528
A

آغاز اجرای طرح برخورد با قلیان سراهای غیرمجاز در پایتخت

رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اجرای طرح برخورد با قلیان سراهای غیرمجاز و صنوفی که شئونات اسلامی را رعایت نمی کنند، گفت: قلیان سراهایی که مجوز قانونی داشته و قوانین و مقررات را رعایت می کنند، شامل این طرح نمی شوند.

آغاز اجرای طرح برخورد با قلیان سراهای غیرمجاز در پایتخت
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، از پلیس پایتخت، سردار حسین رحیمی با بیان اینکه در این طرح با قلیان سراهایی که تنباکوهای اعتیادآور عرضه می کنند برخورد می شود گفت: این نوع تنباکوها سلامت روانی و جسمی جامعه را به مخاطره می اندازند و موجب شیوع بیماری می شوند.
وی از اجرای طرح برخورد با صنوفی که شئونات اسلامی را رعایت نمی کنند خبر داد و گفت: در این زمینه هماهنگی های بسیار خوبی میان پلیس، دادستان تهران و سایر مقامات قضایی صورت گرفته است.
سردار رحیمی اولویت کاری در کلانتری ها را انضباط و آموزش، اطلاعات محوری و اشراف به جرائم حوزه استحفاظی و عملیات محوری و کشف جرائم عنوان و بر اثربخشی واحدهای گشتی کلانتری ها در محلات به جهت ارعاب مجرمان و آرامش شهروندان تاکید کرد.
رئیس پلیس پایتخت ضمن تقدیر از تلاش های پلیس آگاهی افزود: شهروندان به پلیس آگاهی باور دارند و این پلیس در پایتخت قادر است پیچیده ترین جرائم را کشف کند.
وی همچنین ضمن تشکر از تلاش های پلیس راهور در مدیریت ترافیکی شهر تهران و نیز پلیس مبارزه با مواد مخدر در کشفیات اخیر تاکید کرد: قطعا این ماموریت ها موجب رضایتمندی رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) و شهروندان می شود.
سردار رحیمی با اشاره به زلزله تاسف بار استان کرمانشاه نیز، این مصیبت را تسلیت گفت و از تلاش های عقیدتی سیاسی پلیس تهران در جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی کارکنان تقدیر کرد.
رئیس پلیس پایتخت از تلاش های پلیس پیشگیری و کلانتری ها در اجرای مستمر طرح های رعد نیز تشکر کرد و بیان داشت: اجرای این طرح ها موجب افتخار و عزت پلیس تهران می شود.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر