علیرضا زاکانی: اصلاحات و اعتدال مقابل مکتب امام هستند/ دولت موسوی جنگ را در راس امور نمیدانست
دبیرکل سابق جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با بیان اینکه طی چهل سال گذشته امکانات و اقتضائات کشور در دست پیروان مکتب امام نبوده است، تاکید کرد: برخلاف ظاهر که من و شما باید پاسخگو باشیم، پیروان مکتب امام جانشان را دادند و تمام هزینههای این چهل سال گذشته توسط پیروان مکتب امام پرداخت شده است. در جنگ چه کسی سینه در برابر بیگانگان سپر کرد؟

به گزارش دیده بان ایران، علیرضا زاکانی در دومین کنگره سراسری جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با اشاره به ویژگیهای پیروان مکتب امام گفت: رقبای امام شاید کسانی باشند که پرچم امام را هم بالای سرشان داشته باشند اما ویژگیهای مکتب امام را قبول نداشته باشند.
وی درباره مخالفان و رقبای مکتب امام در مقام نظر اظهار داشت: چه کسانی که آبشخور فکریشان امثال سروش است و چه کسانی که سنتگرا و پیرو امثال نصر هستند و چه متحجرهای پیرو شیرازی، همه در این دسته قرار میگیرند.
این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: نخستین ویژگیای که آنها برنمیتابند، مکتبی بودن آن است. جامعیت دین، استمرار ولایت و ولایت مطلقه فقیه، اعتقاد به مردمسالاری و در نهایت اینکه انقلاب زمینهساز ظهور است، از دیگر ویژگیهای مکتب امام است که مخالفان برنمیتابند.
زاکانی با بیان اینکه مکتب امام مورد هجمه سه گروه است و لذا ما در مقام نظر یک مواجهه نظری جدی با آنها داریم، تصریح کرد: در مقام عمل هم مردمسالاری دینی برخواسته از مکتب امام در مقابل سه گروه قد کشیده است. یک گروه کسانی هستند که قائل به جامعه مدنی هستند و تکیهگاهشان برخی عناصر سکولار است که اصلاحات است. گروه دوم، جریان اعتدال و سازندگی است که به دنبال حکمرانی مطلوب هستند. گروه سوم هم جریانات وابسته به آقای احمدینژاد هستند.
وی با بیان اینکه همه این گروهها در عمل، مردمسالاری دینی را قبول ندارند، تصریح کرد: ما هم در مقام نظر با چالشهای جدی مواجه هستیم و دیگران احساس میکنند که باید چالش ایجاد کنند و هم در مقام عمل این فشارها را به ما اعمال میکنند.
این نماینده اصولگرای ادوار مجلس با بیان اینکه طی چهل سال گذشته امکانات و اقتضائات کشور در دست پیروان مکتب امام نبوده است، خاطرنشان کرد: برخلاف ظاهر که من و شما باید پاسخگو باشیم، پیروان مکتب امام جانشان را دادند و تمام هزینههای این چهل سال گذشته توسط پیروان مکتب امام پرداخت شده است. در جنگ چه کسی سینه در برابر بیگانگان سپر کرد؟ در جای جای این مسیر طی شده تا به امروز کدام قشر از جامعه پیشتاز پیروان مکتب امام هزینه پرداخت کرده است.
زاکانی افزود: وقتی به گذشته برمیگردید میبینید که امکانات کشور دست بازرگان و بنیصدر است که اینها مخالفان مکتب امام هستند چون دین و سیاست را از هم جدا میبینند. در یک دوره محدودی این امکانات در دست شهید رجایی و باهنر بود که پیروان مکتب امام بودند اما یک ماه و نیم بیشتر زمان نداشتند.
وی با بیان اینکه در زمان ریاست جمهوری مقام معظم رهبری، امکانات در دست مهندس موسوی بود، ابراز داشت: ما در شرایطی که جنگ داشتیم، ناراضی بودیم، از امکانات دولت کمبهره بودیم چون جنگ را راس امور نمیدانستند و کار خودشان را میکردند. در زمان آقایان هاشمی، خاتمی، احمدینژاد و روحانی هم آن ویژگیهای مکتب امام در آنها نبود لذا امکانات یا در دست مخالفان مکتب امام یا در دست رقبای مکتب امام است.
دبیرکل سابق جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی افزود: مشکلات کشور قابل حل است اما ارادهای برای حل آن وجود ندارد. مسیر حل پیشروی ما است اما مسیر را بناست که دیگران به ما دیکته کنند تا این آقایان زیر بار این مسیر بروند.
زاکانی با تاکید بر اینکه نوع مواجهه ما با نیازهای روز کاملا باید شفاف شود، بیان کرد: خدمتی که مردم میگیرند در دو سطح است؛ یکی سطح خدمت ملموس و دیگری سطح خدمت ناملموس. خدمات ملموس مردم این نیست که امروز در امنیت کامل به سر میبرند. مردم هم نیاز واقعی و هم نیاز حقیقی دارند و هم احساس نیاز کاذب به آنها القا میشود. وقتی به مخالفان مکتب امام توجه میکنیم میبینیم که دنبال این هستند که خدمت نظام را کم جلوه دهند و خدمات غیرملموس را از یاد مردم ببرند و به ضد خدمت و ضد ارزش تبدیل کنند و درباره نیازها هم بگویند جامعه اسلامی قادر و قابل تکیه برای حل مسائل کشور نیست و ناتوان است.
وی اضافه کرد: آنها فهمی از نیازهای حقیقی ندارند اما نیازهای حقیقی نیازهای تعالیبخش انسانی است و در نیازهای کاذب هم میدمند تا فاصله بین خدمات و نیازها را افزایش دهند و مردم را ناامید کنند. این مسیر دشمن و مخالفان مکتب امام است. رقبای مکتب امام هم کم و بیش همین مسیر را میروند اما فرقشان این است که وقتی به نقطهای میرسند که آن نقطه، نقطه القای نیازها است، با این القا همراهی و بر آن سوار میشوند و با مردم هم ادبیات میشوند تا از تا مردم رای بگیرند.
این فعال سیاسی اصولگرا بیان اینکه ما به عنوان پیروان مکتب امام وظیفه داریم ناظر به خدمات حقیقی که مردم دریافت میکنند، در سطح ملموس و سطح غیرملموس یادآوری کنیم که جامعه امید پیدا کند، یادآور شد: ما وظیفه داریم نیازهای حقیقی مانند مسکن، معیشت و ٱزادی را شبههزدایی، خدمتگذاری و مطالبهگری کنیم و هم وظیفه داریم به جد به دنبال ارتقای کشور باشیم.
زاکانی ادامه داد: ظرفیتهای موجود در کشور کفایت میکند که چند برابر جمعیت فعلی، جامعه به بهترین شکل اداره شود اما چه کسی به این ظرفیتها توجه دارد. از ظرفیتهای موجود غفلت میورزند و از امکانات موجود میگذرند زیرا امید به خارج از کشور برای حل مشکلات کشور دارند.
وی با بیان اینکه پیروان مکتب امام در مقام نیازهای حقیقی یعنی نیازهای تعالیبخش نیاز به خودسازی و الگوسازی دارند، عنوان کرد: در مقام نیازهای کاذب هم باید با مردم صحبت کرد و تبیین کرد تا کلاه سر مردم نگذارند. عدهای از بیعرضگی یا از وابستگی نمیتوانند پاسخهای نیازهای مردم را بدهند و این را گردن انقلاب، اسلام و مکتب امام میگذارند.
ایلنا